رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

خراسان رضوی بیشترین تعداد مراکز مراقبت از بیماران روان کشور را دارد

  • کد خبر: ۱۷۱۳۶۰
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱
خراسان رضوی بیشترین تعداد مراکز مراقبت از بیماران روان کشور را دارد
معاون امور توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی گفت: این استان دارنده بیشترین شمار مراکز مراقبت از بیماران روان و به تبع آن بیشترین بیماران روان مقیم در این مراکز در کشور است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

حمیدرضا علیزاده در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار داشت: هم اکنون ۱۱ مرکز شبانه روزی مراقبت از بیماران روانی مزمن را در استان داریم که بیش از هزار و ۵۰۰ نفر در این مراکز زیر پوشش خدمات هستند.

وی ادامه داد: در این بخش از بیماران دچار مشکلات و فراوانی بالایی هستیم و با توجه به اینکه برخی استان‌ها فاقد بیمارستان روان هستند، خراسان رضوی به عنوان استان معین این استان‌ها انتخاب شده و خدمت دهنده در این قالب است.

معاون بهزیستی خراسان رضوی گفت: شمار بیماران روانی مزمن در استان رو به افزایش است و هم اکنون حدود ۱۵ هزار نفر در این قالب در بهزیستی شناسایی و دارای پرونده هستند. خراسان رضوی دارنده بیشترین شمار مراکز مراقبت از بیماران روان و به تبع آن بیشترین بیماران روان مقیم در این مراکز در کشور است.

وی بیشترین مشکلات شایع در میان بیماران روان مقیم در مراکز بهزیستی استان را اختلالات دو قطبی و اختلال شخصیت پارانوئید دانست.

علیزاده از جمله عوامل موثر در افزایش بیماری‌های روان را شیوع و تبعات ناشی از ویروس کرونا و از دست رفتن نابهنگام عزیزان، مسائل اجتماعی، مشکلات اقتصادی، فشار‌های زندگی و فقدان مهارت‌های زندگی در افراد و... دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->