تضعیف دولت، پایگاه اجتماعی منتقدان را تقویت نمی‌کند

  • کد خبر: ۱۷۱۵
  • ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۵
تضعیف دولت، پایگاه اجتماعی منتقدان را تقویت نمی‌کند
انتقاد جهانگیری از هجمه‌ها به دولت

نشست فرمانداران سراسر کشور طی سه روز در محل وزارت کشور برگزار شد. معاون اول رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و وزیر کشوراز مسئولانی بودند که در جمع فرمانداران حاضر و برای آنان سخنرانی کردند.
اسحاق جهانگیری در این مراسم گفت: این انگاره که می‌خواهد دولت را بی‌تفاوت یا ناکارآمد نشان دهد انگاره خطرناکی است که گاهی از سوی دستگاه‌های رسمی نیز منتشر می‌شود. کسانی که به این موضوع دامن می‌زنند توجه ندارند که آتش به خرمن سرمایه اجتماعی کشور می‌اندازند.
وی با بیان اینکه دشمنان دائم به دنبال القای ناکارآمدی دولت هستند اضافه کرد: برخی‌ها در داخل، آگاهانه یا ناآگاهانه، به خیال مقابله با این ترفند دشمن، می‌گویند نظام ناکارآمد نیست بلکه دولت ناتوان است. این عده توجه ندارند که دولت بخش اصلی نظام است. متأسفانه گاهی دروغی می‌سازند و بر مبنای آن ده‌ها دروغ دیگر به مسئولان دولت نسبت می‌دهند تا پایگاه دولت و مسئولان دولتی را در میان مردم تضعیف کنند. این تحلیل اشتباه است زیرا تضعیف دولت، پایگاه اجتماعی آن‌ها را تقویت نمی‌کند و مردم هیچ‌گاه رو به عقب بازنمی‌گردند.معاون اول رئیس جمهور گفت: باید کاری کنیم که مجموعه نظام کارآمد نشان داده شود. راهکار تحقق این هدف ارتباط وثیق دولت با جامعه به‌ویژه نخبگان کشور است. امروز گفت‌وگو فقط یک فضیلت نیست بلکه ضرورت جامعه است. قطعا باطل‌السحر مقابله با همه تهدیدهای خارجی و داخلی، هم‌بستگی و انسجام ملی است.
وزیر امور خارجه نیز در سخنرانی خود در این همایش، به جلسه شامگاه چهارشنبه شورای حکام درباره ایران اشاره کرد و گفت: آمریکا از نظر سیاسی شکست خورده است. جلسه شورای حکام نمی‌دانم با چه عقلی تشکیل شد که خودشان در آن منزوی شده‌اند و در نهایت، حتی نتوانستند یک خط بیانیه علیه ایران بنویسند.محمدجواد ظریف با اشاره به اینکه برخی دوستان ما می‌گویند برجام استحکام نداشت و به همین دلیل آمریکا از آن خارج شد افزود: ما معتقدیم برجام محکم بود و در آینده هم این را بیشتر متوجه خواهیم شد. منافع ملی اجازه نمی‌دهد ما فیلم بسازیم. البته پولش را هم نداریم اما برجام یک توافق بین‌المللی محکم بود. حالا فرض کنیم برجام محکم نبود. آیا سایر توافقات بین‌المللی هم محکم نبود [که آمریکا از آنان خارج شد]؟
عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، هم در سخنان خود در این همایش با تأکید بر ضرورت نشاط سیاسی گفت: در شرایط فعلی به آرامش و در عین حال نشاط سیاسی نیازمندیم. این نشاط در انتخابات منوط به رقابت نظرات متفاوت است، البته رقابت در خیر و رقابت قانونمند. اگر رقابت منطقی و معقولی نداشته باشیم، شرایط نشاط سیاسی را فراهم نکرده‌ایم.‌وی افزود: نگاه اصلی و غالب در انتخابات پیش رو مواجهه با دشمن از منظر حضور پرشور مردم در انتخابات است. این مشارکت باید به ابزار پیش‌برنده سیاست خارجی و سیاست داخلی کشور مبدل شود.
وزیر کشور همچنین تأکید کرد: همه دستگاه‌هایی که از بیت‌المال بهره‌مندند، باید در انتخابات بی‌طرف باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.