دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان
سرخط خبرها

اولین شیرخوارگاه بدون فرزند کشور با اجرای طرح "بهسرا" در مشهد

  • کد خبر: ۱۷۱۶۱۰
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۶
اولین شیرخوارگاه بدون فرزند کشور با اجرای طرح
معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۵ مشهد با اشاره به جزئیات طرح «بهسرا»، گفت: اجرای این طرح باعث شد تا شیرخوارگاه حضرت علی اصغر که تا ۲۰۰ نوزاد را هم پذیرش می‌کرد اکنون خالی شود و صرفا به محلی برای گذر از اقامت اولیه و ورود به محیط خانواده جدید باشد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

نیره عابدین زاده در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، در رابطه با اجرای طرح "بهسرا" اظهار کرد: این رویداد با توجه به تعامل سه گروه قضایی، دولتی و یک موسسه مردم نهاد برگزار می‌شود. وقتی کودکی چه بدسرپرست چه بی سرپرست وارد مراکز بهزیستی می‌شد فرآیند بازگشتش به جامعه طولانی بود و معمولا از یاد هم می‌رفت و زمانی که در فرآیند فرزندخواندگی قرار می‌گرفت سن طلایی خود را از دست داده بود و در نتیجه این فرآیند انجام نمی‌شد و تا انتهای دوران نوجوانی مجبور به اقامت در مراکز بهزیستی بود.

وی افزود: در وضعیت فعلی تصمیم گرفتیم با تفسیر به نفع حقوق اطفال و نوجوانان نسبت به مواد قانونی مصلحت کودک را در نظر بگیریم. نمی‌گوییم مراکز نگهداری بهزیستی بد هستند، اما خب این مراکز به مانند نهاد خانواده نخواهد بود؛ چراکه یک کودک در مراکز بهزیستی با توجه به حضور مربیان مختلف با چند روش تربیتی آموزش دیده می‌شود. نگهداری کودکان تنها تامین غذا و مکان نیست بلکه علاوه بر این‌ها تامین امنیت روحی و مصلحت کودک هم بسیار مهم است، به همین خاطر تلاش کردیم در فرآیند امین موقت مسائل رشد کودک را در امنیت روحی هم ببینیم.

سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۵ مشهد تاکید کرد: در این طرح کودکان زیر سه سال بی سرپرست یا بدسرپرست شناسایی می‌شوند. این کودک بعد از ارزیابی اولیه در مراکز نگهداری با خانواده‌ای که توسط موسسه مردم نهاد شناسایی شده پیوند می‌خورد و در نهایت پس از ارزیابی، گزارش‌های اولیه بهزیستی و موسسه مردم نهاد به دادسرا ارسال می‌شود و در آنجا با بررسی کارشناسان قضایی دستور موقت نگهداری کودک توسط خانواده به بهزیستی صادر می‌شود.

وی اظهار داشت: اجرای این طرح باعث شد تا شیرخوارگاه حضرت علی اصغر که تا ۲۰۰ نوزاد را هم پذیرش می‌کرد اکنون خالی شود و صرفا به محلی برای گذر از اقامت اولیه و ورود به محیط خانواده جدید باشد. 

عابدین زاده گفت: این طرح را از زمان کرونا آغاز کردیم و در شرایطی که تعداد کمی پرستار برای مراقبت از این نوزادان در شیرخوارگاه حضرت علی اصغر وجود داشت تصمیم گرفتیم بستری را فراهم کنیم که هر یک از نوزادان گرما بخش زندگی خانواده‌های متقاضی فرزندخواندگی شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->