درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپا زدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم نامه ایران به شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و صهیونیست‌ها علیه رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد
سرخط خبرها

تکلیف به بومی‌گزینی و حمایت از نیرو‌های متخصص و عملیاتی صنعت نفت در برنامه هفتم

  • کد خبر: ۱۷۱۷۴۱
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷
تکلیف به بومی‌گزینی و حمایت از نیرو‌های متخصص و عملیاتی صنعت نفت در برنامه هفتم
رئیس کمیته انرژی برنامه هفتم توسعه در مجلس به موارد پیشنهادی جهت اصلاح و تکمیل برنامه هفتم در حوزه انرژی اشاره کرد و گفت: تکلیف به بومی‌گزینی و حمایت از نیرو‌های متخصص و عملیاتی صنعت نفت از جمله این موارد به شمار می‌آیند که امید است پس از بررسی نهایی، در کمیسیون تلفیق تصویب شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، مالک شریعتی به موارد پیشنهادی جهت اصلاح و تکمیل برنامه هفتم در حوزه انرژی اشاره کرد و گفت:موارد عناوینی است که با توجه به متن لایحه دولت، عمدتا به صورت اصلاح احکام و در چند مورد هم در قالب الحاق حکم جدید تنظیم شده است، احکام متناظر با این عناوین، فعلا به‌صورت پیش‌نویس تهیه و به کمیسیون تلفیق برنامه پیشنهاد شده است که پس از بررسی نهایی در جلسات آتی کمیته انرژی برنامه هفتم، موارد دارای اولویت و فوریت انتخاب و ان شاءالله در صحن کمیسیون تلفیق تصویب خواهد شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس به برخی از این عناوین پیشنهادی اشاره کرد و افزود: نحوه تسویه بدهی دولت و شرکت ملی نفت به صندوق توسعه ملی، نحوه تقسیم منابع نفت و گاز کشور در بودجه‌های سنواتی، تعیین رابطه مالی شرکت ملی نفت و دولت (میادین فعلی و نگهداشت تولید) و تعیین رابطه مالی سایر شرکت‍‌های اکتشاف و تولید با دولت (میادین جدید) ازجمله این عناوین اصلاحی در حوزه انرژی در برنامه هفتم توسعه به شمار می‌آیند.

وی ادامه داد: همچنین تثبیت و تقویت "حساب سرمایه‌گذاری نفت و گاز"، تدوین نظام تنظیم‌گری بالادستی و پایین دستی نفت و صنعت برق، اصلاح ساختار درونی وزارت نفت با تشکیل شرکت‌های ملی پتروپالایش و پخش و ارتقای شرکت بهینه‌سازی به معاونت وزیر و تثبیت احکام قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق به ویژه ماده (۱۰) را باید به موارد فوق افزود.

به گفته شریعتی تجویز تهاتر خدمات و تجهیزات پالایشگاه با نفت، تکلیف وزارت نفت به ذخیره‌سازی گاز طبیعی به میزان ۲۰ درصد نیاز زمان اوج مصرف، تعیین اهداف کمی برای تبدیل شدن ایران به مرکز مبادلات (هاب) انرژی منطقه، کاهش سهم نفت کوره در سبد پالایشی کشور و تعیین مقادیر کمی در هدفگذاری‌های بهینه سازی مصرف انرژی از دیگر عناوین این اصلاحیه محسوب می‌شوند.

این نماینده مجلس مطرح کرد: تاسیس صندوق بهینه‌سازی مصرف انرژی ذیل شورای‌عالی انرژی، ایجاد معاونت راهبردی مدیریت انرژی در دولت، نحوه مردمی‌سازی پروژه‌های بهینه‌سازی انرژی با استفاده از ساز و کار بورس و نیز بازار گواهی صرفه‌جویی، نحوه تسویه پروژه‌های ماده ۱۲ با حواله نفت و فرآورده از دیگر موارد پیشنهادی جهت اصلاح و تکمیل برنامه هفتم در حوزه انرژی به شمار می‌آیند.

وی اضافه کرد: تعیین جریمه سنگین برای صنایع غیراستاندارد در مصرف انرژی، تکلیف وزارت نفت برای جمع‌آوری کامل گاز‌های مشعل (فلر) تا پایان برنامه، نحوه قیمت‌گذاری فراورده‌های نفتی مصرفی صنایع و تعیین نرخ سوخت صنایع، تکلیف به تکمیل طرح رصد لحظه‌ای (میترینگ) و هوشمندسازی مصارف تا پایان برنامه را نیز باید به موارد گفته شده افزود.

رئیس کمیته انرژی برنامه هفتم توسعه در مجلس همچنین از پیشنهاد تشکیل صندوق تسویه و انتقال یارانه انرژی به انتهای زنجیره در برنامه خبر داد و گفت: تعیین نحوه تامین مالی طرح‌های پیشران ملی با استفاده از ظرفیت نفت، هدایت تخفیف‌های پلکانی جهت توسعه زنجیره ارزش خوراک مایع صنایع پتروشیمی، بانکرینگ، توسعه و تقویت نیروگاه‌های تجدیدپذیر حداقل تا ۱۴۰۰۰ مگاوات و تکلیف به بومی‌گزینی و حمایت از نیرو‌های متخصص و عملیاتی صنعت نفت نیز ازجمله پیشنهادات جهت اصلاح و تکمیل برنامه هفتم در حوزه انرژی هستند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->