یادی از عباس آفرنده معمار مشهدی مرمتگر گنبد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد | آجر به آجر یک رؤیا «سلامت»، معروفی که باید به آن امر شود راهبرد قرآن در تبدیل حجاب از تابوی جاهلیت به هویت جمعی مسلمانان | انقلاب اخلاقی در پوشش مدیر حوزه‌های علمیه: پاپ فرانسیس نمادی از گفت‌وگوی ادیان و صلح جهانی بود آیات منتخب قرآن کریم برای ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ خواندن روزانه قرآن در مساجد در طرح «تلاوت نور» کلید خورد از ساخت پنج فیلم سینمایی تا شناسایی بازیگران بااستعداد در تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برنامه محفل مورد تحسین دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت علی مسعودی (مشهدی): به‌زودی ساخت فیلمی را با موضوع مشهد و امام‌رضا(ع) آغاز می‌کنم ثبت‌نام بیش از ۴ هزار زائر پیاده برای حضور در مشهد طی دهه کرامت ۱۴۰۴ افزایش چشمگیر هزینه سفر به عتبات | سفر زیارتی خانوادگی تا ۱۳۰ میلیون تومان! توزیع بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار محصول فرهنگی در حرم مطهر امام‌رضا(ع) کتاب «آقای ورزش»، روایت زندگی شهید علیرضا شمسی‌پور، به سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب می‌آید پخش ۴ انیمیشن با محوریت زندگی امام صادق (ع) اجتماع بزرگ عزاداران امام‌صادق(ع) در مشهد، چهارم اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود بیش از ۸۵ هزار ویزا برای حج تمتع ۱۴۰۴ دریافت می‌شود نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: علم بدون تقوا تهدیدی برای بشریت است حجت‌الاسلام و المسلمین اکبر ایزدی درگذشت از قهرمان سردشت تا دلاوران جزیره مجنون| معرفی سه شهید تازه‌تفحص‌شده خراسانی به بهانه بازگشت آن‌ها به آغوش وطن
سرخط خبرها

برگزاری نمایشگاه «جرعه‌ای از غدیر» در موکب فرهنگی کتابخانه مرکزی رضوی

  • کد خبر: ۱۷۱۷۶۵
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
برگزاری نمایشگاه «جرعه‌ای از غدیر» در موکب فرهنگی کتابخانه مرکزی رضوی
موکب فرهنگی کتابخانه مرکزی رضوی، نمایشگاه «جرعه ای از غدیر» را برگزار می‌کند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، موکب فرهنگی کتابخانه مرکزی رضوی درحالی نمایشگاه «جرعه ای از غدیر» را برگزار کرده که منابع چاپی این موکب، قریب به ۲۰۰ نسخه از منابع و آثار چاپی به زبان انگلیسی، عربی و فارسی کتابخانه مرکزی رضوی با موضوع غدیر به نمایش گذاشته شده است.

تعداد منابع چاپی موجود در کتابخانه آستان قدس رضوی به بیش از چهار میلیون نسخه در همه موضوعات علمی به‌ویژه در حوزه منابع اسلامی می‌رسد.

یکی از موضوعات مهم در منابع اسلامی مسئله خلافت و جانشینی پیامبر اکرم (ص) و ولایت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام و واقعه غدیر خم است.

از میان ۸۰۰ هزار رکورد کتاب‌های چاپی و چاپ سنگی موجود در کتابخانه آستان قدس رضوی، نزدیک به ده‌هزار رکورد آن به منابع با محوریت ولایت و غدیر اختصاص پیدا کرده است.

همچنین از مجموع ۷۷ هزار نسخه خطی موجود ۶ نسخه، از میان ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار برگ سند موجود در اداره اسناد، ۵۶۸ برگ سند و کتابخانه دیجیتال رضوی نیز نزدیک به ۱۸ هزار منبع را در این زمینه در اختیار دارد.

نمایشگاه پوستر‌های غدیر

در این نمایشگاه تعداد ۳۳ پوستر با محوریت موضوع ولایت و غدیر خم در ابعاد ۱۰۰ در ۷۰ نیز به نمایش گذاشته شده است.

ایام غدیریه، ابلیس و شیطان در غدیر، غدیر در آیینه تاریخی، نقش آفرینان غدیر، برخی از دلایل برتری حضرت علی (ع) به تمام صحابه، حدیث منزلت، کتب حدیث غدیر از اهل سنت، فدک، راویان حدیث غدیر از علما، ماجرای سد الابواب، سپردن ودایع الهی به امیرالمومنین، ابلاغ سوره برائت، میلاد امام هادی (ع) و دو میراث گرانبهای ایشان، عید مباهله، نزول آیه محبت، واقعه هرشا، عید غدیر، نزول آیه تبلیغ، نزول لقب امیرالمومنین، نزول سوره هل اتی، لیله المبیت، احادیث نبوی درباره علی (ع)، از مدینه تا غدیر، اتمام حجت پیامبر (ص) در باب ولایت، برخی از وقایع هم زندگانی حضرت علی (ع) اهم موضوعات پوستر‌های به نمایش درآمده در این نمایشگاه است.

میز خدمت فرهنگی

میز خدمت از دیگر برنامه‌های موکب فرهنگی کتابخانه مرکزی رضوی است که برگزاری مسابقه نقاشی برای کودکان و اهدای جوایز با حضور فعالان پاتوق فرهنگی کتابخانه، تبیین وقایع غدیر در قالب پرده‌خوانی با حضور نوجوان محمد اسماعیل پسندیده و شرح خطبه غدیر برای بزرگسالان با حضور خادمیاران کارشناس در حوزه دین و اسلام شناسی بخشی از برنامه‌های میز خدمت است.

همچنین کتابت احادیث و روایت‌های مربوط به غدیر با حضور اساتید انجمن خوشنویسان بخش دیگری از برنامه‌های این بخش بود که اساتید هنر خوشنویسانی خراسان همچون استاد فراستی رئیس انجمن خوشنویسان مشهد، آگاهی، سیدخوانی، احسان پور، نگاریان، قانعی و خانم‌ها مشکی‌باف و صادقی در آن به کتابت پرداختند.

این موکب در ورودی تالار قدس این کتابخانه به مدت ۱۰ روز فعال خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند در هفته ولایت از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح، عصر‌ها ۱۶ تا ۱۹ با مراجعه به کتابخانه مرکزی رضوی از خدمات فرهنگی آن بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->