حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمد+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

مسابقات بین‌المللی شطرنج در مشهد با حضور ۱۰ کشور خارجی + زمان برگزاری

  • کد خبر: ۱۷۱۸۷۷
  • ۰۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۳
مسابقات بین‌المللی شطرنج در مشهد با حضور ۱۰ کشور خارجی + زمان برگزاری
رییس هیات شطرنج خراسان رضوی گفت: از اواخر مرداد ماه دومین دوره مسابقات بین‌المللی جام استاد تفرشی را با حضور ۱۰ کشور برگزار خواهیم کرد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

رضا پاشانجاتی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص برگزاری مسابقات ریتد کشوری به میزبانی هیات شطرنج خراسان رضوی عنوان کرد: تنها استان کشور هستیم که هر هفته مسابقات آزاد کشوری برگزار می‌کنیم. حتی فدراسیون شطرنج در ۴ ماه گذشته فقط ۴ دوره مسابقه آزاد کشوری سریع و ریتد برگزار کرده، اما هیات شطرنج خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۶ دوره مسابقات ریتد کشوری برگزار کرده است.

رییس هیات شطرنج خراسان رضوی گفت: مسابقات ریتد آزاد در مشهد به صورت کشوری برگزار می‌شود. به طور معمول از تهران، گیلان و حتی افغانستان در این مسابقات شرکت‌کننده داریم، اما اینگونه نیست که همیشه از یک شهر و یک استان شرکت‌کننده داشته باشیم.

پاشانجاتی گفت: از آنجا که جدول این مسابقات برای فدراسیون جهانی شطرنج ارسال و درجه بین‌المللی برای شطرنج‌بازان محاسبه می‌شود، از همین رو شطرنج‌بازان برای کسب این درجه بین‌المللی در این مسابقات شرکت می‌کنند.

وی افزود: روز پنجشنبه ۸ تیر، به مناسبت عید سعید قربان مسابقه ریتد و پس از آن نیز مسابقات برق‌آسا را برگزار کردیم. همچنین یک دوره مسابقه شطرنج سیامی برگزار خواهیم کرد که نخستین دوره برگزاری آن در سال جدید محسوب می‌شود.

رییس هیات شطرنج خراسان رضوی با اشاره به مهم‌ترین رویداد‌های پیش‌روی این هیات ادامه داد: قهرمانی زیر ۲۰ سال دختران و پسران را از ۳۱ تیر تا ۴ مرداد در مشهد میزبانی خواهیم کرد که این مسابقات انتخابی تیم ملی شطرنج زیر ۲۰ سال نیز محسوب می‌شود.

پاشانجاتی یادآور شد: از اواخر مرداد ماه نیز دومین دوره مسابقات بین‌المللی جام استاد تفرشی را با حضور ۱۰ کشور برگزار خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->