۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟
سرخط خبرها

این ۷ غذا را نخورید!

  • کد خبر: ۱۷۱۹۸۳
  • ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۸
این ۷ غذا را نخورید!
غذا برای ما شادی و متاسفانه گاهی اوقات بیماری به همراه دارد. اگر غذایی که می‌خوریم به عوامل بیماری‌زا مانند باکتری ها، انگل‌ها و ویروس‌ها آلوده باشد می‌تواند باعث بیماری شدید شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده سالانه ۴۸ میلیون نفر در ایالات متحده به بیماری‌های ناشی از غذا مبتلا می‌شوند ۱۲۸۰۰۰ نفر در بیمارستان بستری شده و ۳۰۰۰ نفر می‌میرند.

هر فردی ممکن است دچار مسمومیت غذایی شود، اما برخی افراد در معرص خطر بیش تری برای بیمار شدن و ابتلا به بیماری شدید قرار دارند. طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده این افراد اعضای بالای ۶۵ سال جامعه، کودکان با سن کم‌تر از ۵ سال، زنان باردار و افرادی با سیستم ایمنی ضعیف را شامل می‌شوند. این افراد ممکن است نیاز به اقدامات احتیاطی بیشتری داشته باشند.

با این وجود، مصرف برخی از مواد غذایی برای هر فردی خطرناک است، زیرا از ظرفیت بالقوه بالاتری برای ایجاد بیماری‌های ناشی از غذا برخوردار هستند.

در ادامه به مواد غذایی‌ای می‌پردازیم که خوردن شان خطرناک است:

۱- جوانه‌های تازه

مصرف خام یا نیم پز جوانه ها، لوبیا، عدس یا شبدر می‌تواند برای سلامتی تان بسیار خطرناک باشد. هر محصول خام دارای ظرفیت بالقوه داشتن پاتوژن‌های بیماری زا است به همین دلیل مهم است که میوه‌ها و سبزیجات را پیش از خوردن بشویید. جوانه‌های خام در مقایسه با سایر محصولات در معرض خطر بیش تری برای حمل پاتوژن‌های بیماری زا هستند.

تولید جوانه‌ها به شیوه‌ای کاملا ایمن بسیار دشوار است. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری امریکا اشاره کرده که جوانه‌ها برای رشد به شرایط گرم و مرطوب نیاز دارند که هم چنین شرایط ایده آلی برای رشد پاتوژن‌هایی مانند اشریشیا کلی، سالمونلا یا لیستریا است. جوانه‌های خام مقصر اصلی تعداد از بیماری‌های شایع در ایالات متحده شناخته شده اند.

۲- شیر خام

شیر خام پاستوریزه نشده است یعنی فرآیندی که شیر را تا دمای خاصی گرم می‌کند که باکتری‌های آن از بین برود را طی نکرده است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده اشاره می‌کند که پاستوریزه کردن شیر باید با هدف ایمن سازی آن محصول صورت گیرد. شیر یک محصول دامپروری خام است که از پستان گاو درست در کنار بخش دفع مدفوع استخراج می‌شود و به احتمال زیاد پستان آلوده شده و باکتری‌ها وارد شیر می‌شوند از جمله پاتوژن‌هایی مانند اشریشیا کلی، کامپیلوباکتر، لیستریا، بروسلا و سالمونلا. این امر در مورد شیر خام گوسفند، بز، شتر و بوفالو صدق می‌کند.

۳- صدف

خطر اصلی در مورد خوردن صدف احتمال آلوده شدن آن با باکتری ویبریو و ایجاد عفونت است. این باکتری‌ها به طور طبیعی در آب‌های ساحلی جایی که صدف‌ها زندگی می‌کنند وجود دارند و انواع خاصی از آن‌ها می‌توانند باعث ویبریوز یک بیماری گوارشی شوند. ویبریو ولنیفیکوس نوع دیگری از باکتری ویبریو است و می‌تواند وارد جریان خون شده و عوارض تهدید کننده زندگی مانند شوک سپتیک را ایجاد کند. اخیرا در امریکا گزارش شد که مردی ۵۴ ساله در میسوری بر اثر خوردن صدف خام به ویروس ولنیفیکوس مبتلا شد.

سایر عفونت‌های مرتبط با صدف خام و صدف سالمونلا، نورویروس و هپاتیت را شامل می‌شوند. با توجه به آن که دو کفه ای‌ها پالیده خوار (Filter Feeder) هستند آب اطراف خود و هر گونه آلودگی را نیز می‌مکند که در آن جانور متمرکز می‌شود. اگر آب آلوده به فاضلاب خام باشد احتمال آلودگی دو کفه ای‌ها توسط مدفوع انسان نیز وجود دارد.

۴- تخم مرغ خام یا نیم‌پز

تخم مرغ‌های خام و نیم پز ظرفیت بالقوه بیش تری برای آلوده شدن به عوامل بیماری زا مانند سالمونلا را دارند. طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری عفونت با سالمونلا می‌تواند باعث اسهال، استفراغ و گرفتگی معده شود که تا یک هفته به طول بیانجامد. تخم‌مرغ‌ها را تا زمانی که سفیده و زرده آن سفت شود بپزید و هر ظرفی را که تخم مرغ در آن قرار دارد تا دمای ۷۳ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۵- استیک تارتار

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->