پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

باشگاه پرسپولیس شاکی از صادقی

  • کد خبر: ۱۷۲۱۶۷
  • ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۸
باشگاه پرسپولیس شاکی از صادقی
باشگاه پرسپولیس از بدقولی های هافبک خود شاکی است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، سعید صادقی برای تمدید قرارداد با پرسپولیس مدام امروز و فردا می کند و این مسئله اصلا به مذاق رضا درویش خوش نیامده است. در این ارتباط باخبر شدیم که صادقی در سفر اخیرش به امارات از طریق دو واسطه سخت به دنبال این بوده و هست که راهی یکی از تیم های این کشور شود تا بتواند قرارداد مالی خوبی را امضا کند.

از این رو او به نوعی پرسپولیس را در آب نمک گذاشته تا اگر تیم اماراتی پیدا نشد بتواند به جمع سرخپوشان برگردد.

دوریش با اطلاع از این موضوع از صادقی خواسته هر چه زودتر تکلیلف خودش را با پرسپولیس مشخص کند از این جهت که بتواند با شروع تمرینات در کنار سرخپوشان حاضر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->