رئیس شورای عالی استان ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴ تاسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال| کامبکی در کار نبود نتیجه و فیلم خلاصه بازی برگشت اینترمیلان و بایرن مونیخ| ناکامی مطلق آلمانی‌ها پخش زنده بازی برگشت اینتر و بایرن‌مونیخ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و آرسنال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین چرا گل دوم استقلال به گل‌گهر سیرجان مردود شد؟+ ویدئو نتیجه بازی استقلال و گل گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| کامبک استقلالی‌ها ویدیو| خلاصه بازی استقلال و گل‌گهر سیرجان(۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دوربین روی پیراهن داوران پرسپولیس و سپاهان اولین جلسه رسیدگی به پرونده بیرانوند، ۳ هفته قبل از پایان لیگ! طیبی، مدرک مربیگری B آسیا گرفت مرگ آرون بوپندزا مهاجم مدنظر پرسپولیس!
سرخط خبرها

بیرانوند، مانع حضور کنعانی در پرسپولیس!

  • کد خبر: ۱۷۲۱۷۱
  • ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۰
  • ۱
بیرانوند، مانع حضور کنعانی در پرسپولیس!
باشگاه پرسپولیس از جذب مدافع تیم ملی هراس دارد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، داستان بازگشت محمدحسین کنعانی زادگان به پرسپولیس قرار نیست به این زودی‌ها ختم به خیر شود. از این جهت که این انتقال ممکن است تبعاتی را برای سرخپوشان داشته باشد و به همین خاطر رضا درویش با احتیاط زیادی در این مسیر قدم بر می‌دارد.

واقعیت امر این است که علیرضا بیرانوند به عنوان دروازه بان شماره یک تیم ملی این اعتقاد را داشه و دارد که باید بیشترین دستمزد را در پرسپولیس بگیرد و حضور کنعانی زادگان در جمع سرخپوشان با هر رقمی ممکن نخواهد بود. اگر قرار باشد پرسپولیس به او ۲۵ میلیارد تومان بدهد آن وقت بازیکنی مثل بیرانوند که قرارداد اصلی اش بدون آبشن ۱۴ میلیارد تومان است، مطمئنا واکنش تندی نشان خواهد داد. با توجه به همین مسئله درویش به کنعانی گفته نمی‌تواند به خاطر او سقف قرارداد را بشکند و باید با خواسته مالی آن‌ها کنار بیاد تا بتواند دوباره سرخپوش شود.

در این مورد باید دید در روز‌های آتی چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۱
1
3
جفتشون به درد لا جرز دیوار می‌خورند پول پرست ها
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->