پاکستان گذرگاه مرزی تورخم را به صورت محدود باز کرد تیم ملی فوتسال افغانستان در میان استقبال گرم مردم وارد کابل شد + فیلم طالبان گروه‌هایی را برای حل مشکلات هویتی مهاجرین به ایران اعزام کرد خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین + فیلم پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین روایت انوش دستگیر از پناهندگی تا نیمکت تیم ملی هلند با تلاش‌های هند، آمریکا معافیت تحریمی بندر چابهار را تمدید کرد نخستین محموله سوخت صادراتی از ایران با خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طالبان ادعا کردند که در دو سال گذشته ۲ میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشته‌اند

  • کد خبر: ۱۷۲۲۱۲
  • ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۵
طالبان ادعا کردند که در دو سال گذشته ۲ میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشته‌اند
وزارت مهاجرین طالبان از بازگشت ۲ میلیون مهاجر به افغانستان در دو سال گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خلیل رحمان حقانی، وزیر امور مهاجران طالبان گفت: روند بازگشت مهاجران به استان های مختلف سرعت یافته و در این مدت افزون بر دو میلیون مهاجر داخلی و دو میلیون مهاجر خارجی به محل سکونت خود بازگشته اند.

حقانی با بیان اینکه بیشترین شمار مهاجران در جهان را مهاجران افغانستانی تشکیل می‌دهند از سازمان ملل متحد خواست کمک‌های بیشتری را به پناهجویان افغانستانی اختصاص دهد.

براساس آمار وزارت مهاجرین طالبان بیش از هفت میلیون مهاجر افغانستانی در پاکستان و ایران و بیش از یک میلیون تن در دیگر کشورها به سر می‌برند. با این حال طالبان از شهروندان خواسته در افغانستان بمانند و به دور از مشکلات در کشور خود زندگی کنند.

اخیرا سازمان جهانی مهاجرت (IOM) در گزارش تازه خود از افزایش مهاجرت افغانستانی‌ها در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ خبر داده است.

در گزارش سازمان جهانی مهاجرت آمده است که در این دو سال ۳.۶ میلیون افغانستانی به خارج مهاجرت کرده‌اند که از این میان ۷۰ درصد به ایران، ۱۸ درصد به پاکستان، ۱۱ درصد به ترکیه و اروپا و ۲ درصد دیگرشان به کشورهای دیگر مهاجرت کرده‌اند.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->