خبری جدید از واریز مرحله دوم سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۲ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ تیر ۱۴۰۴) | جهش دلار به کانال ۸۹ هزار تومان قیمت طلا در مشهد در مدار رشد (۹ تیر ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو ویژه تیر ۱۴۰۴ اعلام شد از بازار خودرو چه خبر؟ | جنگ ۱۲ روزه رکود بازار خودرو را عمیق‌تر کرد دلیل ریزش بورس پس از آتش بس چه بود؟ شرایط و نحوه بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۹ تیر ۱۴۰۴) | تیل آتشی به بازار مشهد آمد مصرف برق به ۷۶ هزار مگاوات می‌رسد | لزوم همکاری مردم در مدیریت مصرف شرایط کنونی بورس گذراست | حمایت ۵.۵ همتی از بازار سهام در دو روز گذشته قیمت گوشت و مرغ در مشهد؛ ارزان‌تر از کل کشور (۹ تیر ۱۴۰۴) بدهی ۶۰۰ میلیاردی شرکت‌های هواپیمایی و اقامتگاه‌ها به مسافران گزارش میدانی از بازار عمده فروشان میدان بار مشهد | سبقت گرانی مواد‌ غذایی از تورم دور جدید عرضه محصولات ایران‌خودرو از پنجشنبه (۱۲ تیر ۱۴۰۴) ممنوعیت افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی (۸ تیر ۱۴۰۴) ترخیص یک میلیون تن کالای اساسی تنها ظرف ۱۲ روز جنگ تحمیلی بازار نفت در سایه اراده ایران صعود ایران به رتبه نهم تولید فولاد در جهان ریزش یکپارچه قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۸ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها ادامه یافت وزیر اقتصاد: صندوق بیمه جبران خسارت از جنگ تشکیل می‌شود طلا وارد کانال ۷ میلیون تومان شد | صعود دلار به کانال بالاتر هند هم مشتاق نفت ایران شد نرخ طلا حداقل تا ۱۰ روز آینده نوسان شدیدی نخواهد داشت | کاهش قیمت‌ها در محرم و صفر دور از انتظار است ریزش بورس شدیدتر شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۸ تیر ۱۴۰۴) اطلاعیه شرکت برق خراسان رضوی درخصوص گرم‌ترشدن هوا | درخواست همکاری از مردم برای کاهش مصرف برق زمان واریز کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد | افزایش مبلغ کالابرگ فروش فوری مدیران خودرو ویژه تیر ۱۴۰۴ آغاز شد + جدول و شرایط فروش افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز: آیفون ۱۴ نخرید!

  • کد خبر: ۱۷۲۸۷۲
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۳
ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز: آیفون ۱۴ نخرید!
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌گوید گوشی شماره ۱۴ آمریکایی (آیفون۱۴) در ایران سرویس دریافت نمی‌کند و از این رو مردم باید از خرید آن اجتناب کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا دهقانی‌نیا اظهار کرد: بر خلاف برخی شایعات و گمانه‌زنی‌ها، امکان دریافت خدمات و سرویس برای آیفون ۱۴ در ایران وجود ندارد و حتی اگر این گوشی بعد از خریداری تا یک ماه سرویس بگیرد نیز پس از آن سامانه‌های اف ام اس آن را شناسایی می‌کنند و در نهایت خدماتی به آن ارائه نخواهد شد.

او که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، تاکید کرد: با توجه شرایط قانونی و امکان شناسایی این مدل گوشی، خریداران احتمالی آن قطعا متضرر خواهند شد، از این رو تاکید ما این است که مردم نسبت به خرید این گوشی اقدام نکنند.

با اعلام نهاد‌های تصمیم‌گیر، آیفون ۱۴ در ایران رجیستر نمی‌شود و به این ترتیب امکان استفاده از آن وجود ندارد. همین موضوع در هفته‌های گذشته باعث شده، برخی این ادعا را مطرح کنند که امکان دور زدن این محدودیت و فعال کردن آیفون ۱۴ در ایران را دارند، موضوعی که فعالان این حوزه آن را تکذیب می‌کنند.

مهدی عبقری، دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه خرداد امسال با بیان اینکه در مورد آیفون ۱۴ یک بازار مکاره ایجاد شده و عده‌ای مدعی هستند که در حال ساختن یا وارد کردن آنتن دائمی هستند، پیشنهاد داد که با توجه به تصمیم مجلس مبنی بر اینکه حداقل سود گمرکی موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار، ۱۵ درصد و عوارض کالای مسافری حداقل دو برابر این رقم است، می‌توان یک تعرفه معقول برای واردات آیفون ۱۴ در نظر گرفته شود تا هم برای دولت عایدی داشته و هم تکلیف وضعیت تجاری مشخص شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->