اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیحات قاضی‌زاده هاشمی درباره مشوق‌های قانون حمایت از جوانی جمعیت

  • کد خبر: ۱۷۳۰۶۵
  • ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
توضیحات قاضی‌زاده هاشمی درباره مشوق‌های قانون حمایت از جوانی جمعیت
نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون جوانی جمعیت گفت: مهمترین تسهیلات، وام ازدواج جوانان است که با وقفه روبرو شده و آقای رییس جمهور نیز دستوری در این زمینه صادر کردند.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

احسان قاضی‌زاده هاشمی، در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار داشت: ما دو موضوع داریم. یک موضوع نهضت ملی مسکن برای هدف گذاری‌که دولت انجام داده و یک مسئله اجرای قانون حمایت از خانواده و‌جوانی جمعیت است.

وی گفت: این قانون در مجلس یازدهم به تصویب رسید. الان دو سال است که اجرایی شده است. همچنین یکی از اقداماتی که دیده شده اعطای زمین رایگان به خانواده‌هایی است که دارای چهار فرزند زیر بیست سال است.

نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی گفت: مشوق‌هایی در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در نظر گرفته شده است. یکی از این مشوق‌ها اهدای زمین رایگان است. امیدواریم‌ این کار ادامه پیدا کند و گستره آن در همه شهر‌ها باشد.

وی درباره تسهیلات بانکی گفت: مهمترین تسهیلات، تسهیلات ازدواج جوانان است که با وقفه روبرو شده که آقای رییس جمهور نیز دستوری در این زمینه صادر کردند که پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان با سرعت پیگیری و انجام شود.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: تسهیلات دیگر فرزندآوری است که باید پرداخت شود. جلسات متعددی نیز در این زمینه با بانک مرکزی و مسئولان اقتصادی کشور برگزار کرده‌ایم لذا امیدواریم این تسهیلات هم پرداخت و اجرایی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->