پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

معاون وزیر صمت: شهرک‌های صنفی می‌تواند یکی از مسیر‌های توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط باشد

  • کد خبر: ۱۷۳۰۷۷
  • ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
معاون وزیر صمت: شهرک‌های صنفی می‌تواند یکی از مسیر‌های توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط باشد
معاون وزیر صمت گفت: یکی از محور‌های توسعه کشور تولید است و تولید ایجاد اشتعال پایدار میسر نخواهد بود مگر از مسیر تولید و اشتعال پایدار.
نگار نوایی
خبرنگار نگار نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، علی رسولیان امروز ۱۶ تیرماه پیش از مراسم آغاز عملیات اجرایی شهرک صنعتی (صنعتی -صنفی) نزدیک به شهرک صنعتی مشهد در جاده کلات اظهار کرد: مقام معظم رهبری تاکیدشان همواره بر رفاه مردم است و شاهد این موضوع شعار‌های منتخب سال است.

وی افزود: یکی از محور‌های توسعه کشور تولید است و تولید ایجاد اشتعال پایدار میسر نخواهد بود مگر از مسیر تولید و اشتعال پایدار. باید عزم جدی در زمینه تولید داشته باشیم. تولید ابزار‌های مشخص می‌خواهد که  یکی منابع انسانی توانمند و آماده به کار است که در کشور وجود دارد. بخش مهم دیگر تامین زیرساخت‌ها است و بخش دیکر تامین مالی است.  امروز یکی از مشکلات در کسب و کار‌ها به خصوص کسب و کار‌های کوچک تامین مالی است. امروز بیش از ۴۰ درصد اشتغال صنعتی در کشور مربوط به بنگاه‌های زیر ۱۰۰ نفر است و باید سهم بیشتری از تسهیلات به این واحد‌ها تعلق بگیرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بیان کرد:  در دنیا بنگا‌های تامین مالی بنگاه‌های از طریق بورس است و بنگاه‌های کوچک از طریق بانک‌ها تامین مالی می‌شوند. بخش دیگر از تولید مربوط به زیست بوم تولید است.  در مشهد خوشبختانه زیست بود نسبتا مناسبی برای تولید وجود دارد.

رسولیان به اشاره به مشکلات بروکراسی در کشور افزود: متاسفانه بروکراسی از قبل انقلاب تاکنون کشور را دچار مشکل کرده است. دولت‌های مختلف از جمله دولت سیزدهم تلاش کردند تا این مشکل را کاهش دهندو امروز این موضوع در قانون بهبود محیط کسب و کار مشاهده می‌شود. امیدواریم بروکراسی کاهش یابد. مجموعه قوانین و مقررات از سال‌های قبل مصوب کردیم که همانند زنجیری شده است و باید در بخش‌های مختلف بروکراسی را از بین برد.

وی با اشاره به اینکه کسب و کار‌های کوچک بسیار مهم هستند گفت: شهرک‌های صنفی می‌تواند یکی از مسیر‌های توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط باشد. برای این منظور در سطح کشور بنا داریم شهرک‌های صنفی ایجاد کنیم و در برنامه هفتم توسعه این موضوع در دستور کار قرار گرفته است. همچنین  ایجاد خوشه‌های صنعتی در دستور کار قرار گرفته تا زنجیر ارزش تکمیل شود؛ و ۵۰۰ خوشه صنعتی شناسایی شده است.

رسولیان خاطرنشان کرد: الگوی مدیریت ما در صنعت و تولید باید تعییر کند. دنیا مسیر زنجیره ارزش را دقت دنبال می‌کند و باید سطح کشور زنجیره ارزش ایجاد شود. در کشور در روستایی در همدان فقط لباس بچه تولید می‌شود و این زنجیره ارزش شکل گرفته است. مشهد استعداد جدی برای ایجاد زنجیره ارزش در بخش  پوشاک، کیف و کفش و سنگ‌های قیمتی دارد. خوشبختانه به تازگی شهرک صنعتی شماره ۵ به بهره برداری رسیده که به تنهایی نمی‌تواند اشتغال ایجاد کند و نیازمند شهرک‌های کوچک صنفی است که یکدگیر را تقویت کنند و باید چندین شهرک دیگر در مشهد ایجاد شود. این موضوع به احیای واحد‌های راکد در کشور نیز کمک خواهد کرد که بخشی از سیاست‌های دولت است.

وی افزود: تاکنون شهرک سازی در کشور توسط بخش دولتی انجام می‌شد و بیش از ۱۵۸ شهرک فعال کشور توسط بخش دولتی ساخته شد، اما امروز بخش خصوصی خودش در این زمینه باید ورود کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->