ویدئو | نماز عید سعید فطر مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد ویدئو | دلیل اختلاف افکنی میان مردم ایران و افغانستان از زبان محمدکاظم کاظمی دادگاه عالی طالبان فردا یکشنبه (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) را عید فطر اعلام کرد پژمان‌فر: تشکیل سازمان ملی مهاجرت گامی مؤثر درراستای مدیریت هوشمند مهاجران خارجی است سازمان ملل: محرومیت دختران از تحصیل افغانستان را منزوی‌تر می‌کند عفو بین‌الملل از پاکستان خواست اخراج مهاجران افغانستانی را متوقف کند عراقچی از طرح مشترک ایران و طالبان برای بازگشت مهاجران افغانستانی خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳) ساعت کاری سفارت و کنسولگری افغانستان در تهران و مشهد در نوروز ۱۴۰۴ نوروزهای بی‌رنگِ افغانستان قیمت افغانی به تومان (دوشنبه، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل نشستی با موضوع افغانستان برگزار می‌کند بقایی در واکنش به مشکلات صدور ویزای ایران برای افغانستانی‌ها: به‌دنبال مدیریت اعطای روادید به متقاضیان در افغانستان هستیم طالبان در واکنش به پیام عراقچی: برقراری روابط خوب با همسایگان اولویت ما نیز است راه آهن خواف ـ هرات؛ کلید طلایی ایران در ترانزیت جهانی ویدئو | همه چیز درباره اهمیت مسیر ریلی خواف-هرات تیم فوتبال ساحلی افغانستان به مصاف ژاپن می‌رود وزارت خارجه طالبان از توافق مرزی تاجیکستان و قرقیزستان استقبال کرد ترامپ: پایگاه بگرام در کنترل چین است طالبان از ثبت ۱۸ میلیون سیمکارت برای شهروندان افغانستان خبر داد
سرخط خبرها

سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری سرمایه‌گذاران افغانستان در بندر کاسپین

  • کد خبر: ۱۷۳۳۴۹
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری سرمایه‌گذاران افغانستان در بندر کاسپین
قرارداد ساخت سه پست اسکله در مجتمع بندری کاسپین بین منطقه آزاد انزلی و یک شرکت داخلی با مشارکت سرمایه‌گذاری از افغانستان به ارزش ۵۰ میلیون دلار منعقد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت اله عبدالملکی، دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در مراسم امضای این قرارداد، اظهار کرد: در دولت سیزدهم چند راهبرد اساسی در حوزه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی وجود دارد که یکی از آن‌ها جهانی‌سازی این مناطق است و در این زمینه پنج سیاست مهم را دنبال می‌کنیم که به دو مورد از آن‌ها اشاره خواهم کرد.

وی افزود: تقویت زیرساخت‌های سخت‌افزاری اقتصاد بین‌الملل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از جمله زیرساخت‌های حوزه لجستیک است و دوم جذب سرمایه‌گذاری خارجی و تعریف بسته‌هایی برای سرمایه‌گذاری بوده تا سرمایه‌گذاران خارجی مستقیماً یا با مشارکت شرکای داخلی‌شان سرمایه‌های خود را به مناطق آزاد بیاورند.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ادامه داد: منطقه آزاد انزلی با یک شرکت داخلی امشب قراردادی امضا خواهد کرد تا برای سه پست اسکله و پسکرانه‌های آن سرمایه‌گذاری به ارزش ۵۰ میلیون دلار صورت گیرد.

عبدالملکی با بیان اینکه این موارد سه نمونه از ۷۰۰ بسته سرمایه‌گذاری بوده که برای سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در مناطق آزاد آماده شده است، گفت: به موازات این طرح سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد در حال انجام بوده و استقبال خوبی از طرف سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه مناطق آزاد بهشت سرمایه‌گذاری در ایران است، اضافه کرد: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به عنوان اعضای تیم اقتصاد بین الملل جایگاه خودشان را در اقتصاد جهانی بازیابی می‌کنند و منطقه آزاد انزلی نیز در ادامه و در حوزه خزر جایگاه ویژه‌تری خواهد داشت.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با تقدیر از شرکت داخلی و سرمایه‌گذار خارجی برای ورود به این پروژه تاکید کرد: سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بدانند که هر کسی در مناطق آزاد سرمایه‌گذاری کند در آینده نزدیک طلا برداشت خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->