جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

فریب هوش مصنوعی گوگل توسط محققان MIT

  • کد خبر: ۱۷۳۳۵
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۲
فریب هوش مصنوعی گوگل توسط محققان MIT
تا به حال از شیوه‌های مختلفی برای فریب سیستم‌های هوش مصنوعی استفاده شده و در تازه‌ترین رویداد از این دست، محققان دانشگاه ام آی تی سیستم هوش مصنوعی گوگل را فریب داده اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ پژوهشگران این دانشگاه یک سیستم متنی موسوم به تکست فولر ابداع کرده‌اند که می‌تواند مدل‌های هوش مصنوعی که از سیستم پردازش زبان‌های طبیعی استفاده می‌کنند را گول بزند.

بسیاری از دستیار‌های صوتی مانند الکسای آمازون و سیری اپل از سیستم پردازش زبان‌های طبیعی برای درک دستورات کاربران استفاده می‌کنند و لذا فریب آن‌ها می‌تواند امنیت چنین سیستم‌هایی را به خطر بیاندازد. همچنین فریب سیستم مذکور موجب سوءاستفاده از آن‌ها برای ارسال هرزنامه یا متون غیرمؤدبانه می‌شود.

تکست فولر یک سیستم فریبنده است که با درک نقص‌ها و ضعف‌های سیستم پردازش زبان‌های طبیعی آن‌ها را فریب می‌دهد.

این سیستم جملاتی را با دستکاری چند کلمه آن‌ها به خورد سیستم پردازش زبان‌های طبیعی می‌دهد، بدون اینکه دستکاری یادشده موجب تغییر معنا یا ایجاد غلط‌های دستور زبانی شود.

بعد از این کار و بررسی واکنش سیستم پردازش زبان‌های طبیعی به این تغییر، به تدریج تغییرات جدی‌تر و عمیق‌تری در جملات ایجاد می‌شود تا در نهایت از حساسیت و دقت این سیستم کاسته شود و بتوان آن را فریب داد.

محققان دانشگاه ام آی تی می‌گویند با همین روش سه مدل متداول در سیستم پردازش زبان‌های طبیعی را دستکاری کرده و فریب داده‌اند.

یکی از این مدل‌ها که برت نام دارد، یک مدل زبانی متن باز ابداع شده توسط گوگل است که تنها تغییر ۱۰ درصد از بخش‌های هر جمله توسط تکست فولر به فریب آن منجر شد. بر همین اساس انتظار می‌رود شرکت‌های فناوری برای ارتقای سیستم پردازش زبان‌های طبیعی اقدام کنند تا از دستکاری آن جلوگیری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->