فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»! سفیر چین در مانیل احضار شد مجتبی پورمحسن، خبرنگار اینترنشنال کیست؟ + مدارک لو رفته توسط گروه هکری حنظله بررسی طرح توسعه پایدار محدوده شرق شهر مشهد در استانداری خراسان رضوی جزئیات تازه از حمله دوباره به یک کشتی در مجاورت آب‌های یمن (۱۷ تیر ۱۴۰۴) مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: نیرو‌های مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد تقدیر سخنگوی دولت از نقش «ایکوم» در حفاظت از اشیای تاریخی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه گروه هکری حنظله: شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد لیبرمن: نتانیاهو خطر واقعی برای اسرائیل است واکنش گولان به تارومار شدن نظامیان اسرائیلی: مجبوریم جنگ غزه را تمام کنیم طحان نظیف: طرح تشدید مجازات همکاری با اسرائیل، به دلیل ابهامات به مجلس ارجاع شد هشدار قسام: نظامیان اسرائیلی بیشتری را در غزه اسیر می‌کنیم ایوبی: انسجام جهانی فارسی زبانان، رسالت ایران و تاجیکستان است هلاکت ۵ نظامی صهیونیست در شمال باریکه غزه (۱۷ تیر ۱۴۰۴) کمیسیون امنیت ملی مجلس: مجموعاً ۶۰ هزار پهپاد وارداتی و داخلی داریم سفیر ایران در ارمنستان: همواره خواهان روابط پایدار با کشور‌های منطقه هستیم تحلیلگر سابق سیا: اوکراین به سمت فروپاشی حرکت می‌کند برافراشته شدن پرچم ایران در دسته عزاداری ایالت سند پاکستان رئیس مجلس قانون انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) سازمان ملل زنگ خطر را به صدا درآورد: غزه در حال احتضار است جالوت سایبری مدیرکل اتباع وزارت کشور: تلاش برخی رسانه‌های خارجی برای ایجاد جوسازی علیه سیاست‌های مهاجرتی ایران است نماینده مردم مشهد در مجلس: در پروسه خروج اتباع باید حریم‌ها و حرمت‌ها حفظ شود یک نماینده مجلس: دولت باید اهتمام جدی در خصوص پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری داشته باشد منابع آگاه از احتمال ازسرگیری ارسال کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین خبردادند
سرخط خبرها

کسری بودجه دانشگاه علوم پزشکی در سال ۹۹

  • کد خبر: ۱۷۳۴۱
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰
کسری بودجه دانشگاه علوم پزشکی در سال ۹۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بودجه ناکافی این دانشگاه در سال آینده خبر داد و بر اتمام پژوهش‌های ناتمام سال ۹۸ و تصویب پژوهش‌های قابل تبدیل به فناوری‌های مورد نیاز تاکید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر جلیل کوهپایه زاده در نشست روسای دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با توجه به نزدیک شدن پایان سال و نهایی شدن لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ افزایش بودجه این دانشگاه در سال آینده ناکافی است و از همین رو دانشگاه نخواهد توانست با ضرب آهنگ سال جاری حرکت کند.

وی با اشاره به بدهی‌های چند میلیاردی دانشگاه در حوزه فعالیت‌های پژوهشی، خاطرنشان کرد: بهتر است ابتدا پژوهش‌های گذشته به سرانجام برسد و علاوه بر آن پژوهش‌های جدید باید مبتنی بر خروجی مورد نیاز و قابل تولید به فناوری‌های مورد نیاز، مصوب شوند؛ این رویکرد باید در پایان نامه‌ها نیز مورد توجه قرار گیرد.

کوهپایه زاده از آماده شدن شبکه آزمایشگاه‌ها در معاونت پژوهشی دانشگاه خبر داد و افزود: این شبکه با هدف افزایش بهره وری در آزمایشگاه‌های دانشگاه در حال راه اندازی است.

وی با ابراز ناراحتی از اتلاف هزینه در آزمایشگاه‌ها، گفت: برخی تجهیزات پیشرفته در آزمایشگاه‌های دانشگاه بهره وری لازم را ندارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: به دلیل کمبود منابع مالی، مراکز وابسته دانشگاه علوم پزشکی ایران نباید در سال آینده انتظار افزایش مالی مرسوم تفاهم نامه‌ها را داشته باشند. البته مدیران دانشگاه با استفاده از تجربیات خود و کمک از گروه‌های دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی می‌توانند راه‌های مناسبی برای مشکلات سال آینده پیدا کنند.

وی موضوع مورد توجه بعدی را حوزه فناوری اطلاعات در دانشگاه خواند که می‌تواند کمک شایانی به صرفه جویی در هزینه‌ها کند و افزود: فناوری اطلاعات دانشگاه در حال توسعه است، اما شاید در حال حاضر نمی‌تواند تمام نیاز‌های دانشگاه را مرتفع سازد؛ از این رو شایسته است مسئولان دانشگاه زمان و توان بیشتری در توسعه این حوزه صرف کنند.

وی تاکید کرد: دانشگاه موظف است به حوزه‌هایی مانند فناوری اطلاعات، روابط عمومی، حقوقی و عمرانی ارج نهاده و علاوه بر کمک به آنها، از توانمندی‌های آن حوزه‌ها بهره برداری کند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->