راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

مرد جوان از طبقه چهارم توسط نامزدش به پایین پرتاب شد + عکس

  • کد خبر: ۱۷۳۶۸۱
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۰
مرد جوان از طبقه چهارم توسط نامزدش به پایین پرتاب شد + عکس
دختر جوان نامزدش را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داد و او را از پنجره طبقه چهارم به پایین پرت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از یک سال قبل آغاز شد. بدین صورت که پیکر خونین و نیمه‌جان پسر جوانی به نام پیام از سوی چند مرد به بیمارستانی در شهریار منتقل شد.

آثار ضرب و جرح روی سر و صورت پیام نمایان و او بیهوش بود که به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت.

یکی از مردانی که او را به بیمارستان منتقل کرده بود، گفت: چند ماه قبل پیام و دختر جوانی به نام رعنا آپارتمانی را در ساختمان ما اجاره کردند. آن‌ها می‌گفتند تا مدتی بعد جشن عروسی‌شان را برگزار می‌کنند. اما در مدتی که در این آپارتمان ساکن بودند، مدام با هم درگیری داشتند تا اینکه امروز بار دیگر صدای درگیری آن‌ها را شنیدیم. این درگیری ادامه داشت تا اینکه صدای وحشتناکی به گوشمان رسید و متوجه شدیم پیام از پنجره به پایین سقوط کرده است که ما نیز او را به بیمارستان رساندیم.

پسر جوان در کما

مرد جوان از طبقه چهارم توسط نامزدش به پایین پرتاب شد + عکس

به دنبال اظهارات همسایه‌ها مأموران به تحقیق پرداختند. این در حالی بود که پیام به کما رفته بود. در بررسی‌های پلیس روشن شد همان روز رعنا همراه خواهرش و یک مرد غریبه به خانه پیام رفته بودند که با سقوط پیام از پنجره، وسایل خانه را جمع و بار وانت کرده و گریخته‌اند.

بازداشت دختر جوان

با افشای این ماجرا رعنا بازداشت شد و گفت: مدتی قبل با پیام آشنا شدم. او به من ابراز علاقه کرد و گفت تصمیم به ازدواج دارد. ما با هم نامزد کردیم و قرار بود بزودی جشن ازدواجمان را برگزار کنیم. من هم جهیزیه‌ام را خریدم و به خانه پیام بردم. اما درگیری‌های من و پیام شروع شد و در آخرین درگیری او مرا از خانه بیرون کرد و دیگر اجازه نداد وارد خانه بشوم.

دختر جوان ادامه داد: من که کینه او را به دل گرفته بودم چند روز بعد همراه خواهرم و یک مرد جوان به نام امین به خانه پیام رفتیم. ما او را کتک زدیم تا اجازه دهد وسایل را با خودمان ببریم، اما او یکباره خودش را از پنجره به بیرون پرتاب کرد. ما هم وسایل خانه را جمع کردیم و به خانه پدرم بردیم.

بازگشت از مرگ

به دنبال اظهارات رعنا، خواهرش و امین نیز بازداشت شدند. این در حالی بود که پیام بعد از ۳ ماه با ضریب هوشی بسیار پایین از کما بیرون آمد و معجزه‌آسا زنده ماند و علیه نامزدش شکایت کرد.

در این میان مأموران پلیس بار دیگر به تحقیق از همسایه‌ها پرداختند.

چرا او را کشتی؟

یکی از همسایه‌ها گفت: آن روز متوجه شدم رعنا به همراه خواهرش و یک مرد غریبه به خانه آمده‌اند. من صدای درگیری آن‌ها با پیام را شنیدم و متوجه شدم آن‌ها در حال کتک‌کاری هستند. چند دقیقه بعد صدای فریاد‌های رعنا را شنیدم که می‌گفت: «چرا او را کشتی؟» همان موقع متوجه شدم پیام از پنجره طبقه چهارم به پایین سقوط کرده، اما ندیدم او چطور به پایین سقوط کرده است.

افشاگری پیام

پیام در تشریح شکایتش گفت: من و رعنا مدتی قبل با هم آشنا شدیم و قرار ازدواج گذاشتیم. او جهیزیه‌اش را خرید و به خانه اجاره‌ای من آورد، اما درگیری‌های ما با هم شروع شد. آخرین بار وقتی درگیری میان ما بالا گرفته بود از او خواستم تا خانه‌ام را ترک کند. او رفت و چند روز بعد همراه خواهرش و مرد غریبه‌ای به خانه‌ام آمد. آن‌ها تا سرحد مرگ مرا کتک زدند و از پنجره اتاق به بیرون پرتاب کردند.

بی‌گناهیم

با این شکایت برای رعنا، خواهرش و امین کیفرخواست صادر شد، اما آن‌ها منکر جرمشان شدند.

رعنا گفت: آخرین بار وقتی دعوا میان ما بالا گرفت پیام مرا به شدت تحقیر کرد و از خانه بیرون انداخت. من که کینه او را به دل گرفته بودم همراه خواهرم و امین به آنجا رفتیم و او را کتک زدیم. اما او خودش را از پنجره به بیرون پرتاب کرد و ما در سقوط او بی‌تقصیر هستیم.

پرونده متهمان برای رسیدگی به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا بزودی به جرم آن‌ها رسیدگی شود.

این در حالی است که پیام برای آن‌ها اشد مجازات خواسته است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->