پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

مشکل سیدجلال برای نشستن روی نیمکت پرسپولیس حل می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۷۳۹۶۲
  • ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
مشکل سیدجلال برای نشستن روی نیمکت پرسپولیس حل می‌شود؟
احتمالا مربی تیم پرسپولیس مشکلی برای نشستن روی نیمکت این تیم نخواهد داشت.
فرهاد فخیم
خبرنگار فرهاد فخیم

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، با جدایی کریم باقری از پرسپولیس حالا نقش سیدجلال حسینی مربی این تیم بیشتر از قبل خواهد بود اما دغدغه اصلی درباره این مربی نشستن او روی نیمکت تیم خواهد بود.

از آنجایی که سیدجلال حسینی مدرک B آسیا را گرفته و هنوز مدرک A ندارد به همین خاطر قادر به نشستن روی نیمکت نیست.

از طرف دیگر گفته می شود باشگاه پرسپولیس در حال اقداماتی است تا مانع نشستن سیدجلال روی نیمکت پرسپولیس را برطرف کند تا او بالاخره بعد از یک فصل سکونشینی بتواند از روی نیمکت کار را دنبال کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->