اولیانوف: جایگزینی برای برجام نیست یک نظامی لبنانی توسط رژیم صهیونیستی ربوده شد زلنسکی وارد عربستان شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار می‌شود برخورد نفتکش آمریکایی با کشتی باری در ساحل شرقی انگلیس+ فیلم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سردار سلامی: اگر تکیه خفیف هم به دشمن داشته باشیم آتش نصیب ما می‌شود فرمانده نیروی دریایی ارتش به توهم ترامپ پاسخ داد واکنش کرملین به نامه ادعایی «ترامپ» واکنش اژه ای به محکومیت دو وزیر از دولت سیزدهم در پرونده چای دبش پزشکیان: شرایطی به‌مراتب سخت‌تر از دوران دفاع مقدس داریم فشار‌های آمریکا بر عراق برای آزادی الیزابت تسورکوف، جاسوس موساد حمایت چین از مواضع کشور‌های اسلامی در قبال غزه آمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۴۶۷ تن رسید (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ابلاغ مصوبه اصلاحی کنکور از سوی رئیس جمهور ادغام نیروی زمینی ارتش و مرزبانی در مرحله کارشناسی است + فیلم با حکم پزشکیان، اعضای شورای انقلاب فرهنگی در شورای ستاد راهبری و نظارت سلامت انتخاب شدند ترامپ کنگره آمریکا را تهدید کرد: ممکن است دولت تعطیل شود آغاز رزمایش آمریکا-کره‌جنوبی موسوم به سپر آزادی ۲۰۲۵ اخراج ۲ دیپلمات انگلیسی از مسکو| شرایط اخذ ویزای روسیه سخت‌تر شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده نیروی زمینی ارتش: ۲۵۰۰ تک‌تیرانداز در ارتش آموزش دیده‌اند سردی روابط لندن و واشنگتن، در پی میزبانی گرم پادشاه انگلستان از زلنسکی چین: اداره نوار غزه باید تحت حاکمیت فلسطینی‌ها باشد| ابراز نگرانی پکن از فاجعه انسانی در سوریه برگزاری نشست توجیهی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ تلاش چین برای اتحاد مجدد صلح آمیز با تایوان نتیجه اتحاد مثلثی باکو-تل‌آویو-واشنگتن چه خواهد شد؟ حماس: طرح اشغالگران برای ازسرگیری جنگ در نوار غزه شکست خورده است | آزادی اسرای صهیونیست تنها از طریق مذاکره پاسخ‌های عراقچی، نمایندگان حاضر در کمیسیون امنیت ملی مجلس را قانع کرد هشدار رهبر جماعت اسلامی پاکستان: اسلام‌آباد از سرنوشت زلنسکی درس عبرت بگیرد
سرخط خبرها

اجرای گروه‌های سرود ۱۳۵۷ نفری دانش‌آموزان در ۲۲ بهمن

  • کد خبر: ۱۷۴۰۱
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲
اجرای گروه‌های سرود ۱۳۵۷ نفری دانش‌آموزان در ۲۲ بهمن
دانش‌آموزان در گروه‌های سرود ۱۳۵۷ نفری روز ۲۲ بهمن در ۳۲ استان کشور سرود می‌خوانند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی رمضانی، مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش گفت: گروه‌های سرود همسرایان فجر۱۳۵۷ نفری در۳۲ استان کشور توسط دانش‌آموزان سرود می‌خوانند.
  

وی افزود: یکی از برنامه‌هایی که هر ساله کمیته دانش‌آموزی و فرهنگیان ستاد گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در کشور برگزار می‌کند اجرای زیبا و ماندگار گروه سرود ۱۳۵۷ نفره همسرایان فجر است.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش بیان‌کرد: دانش‌آموزان در این مراسم یکصدا در حالی که پرچم جمهوری اسلامی ایران در دستانشان به اهتزاز درمی آید سرود متناسب این ایام را خواهند خواند.

رمضانی گفت: این برنامه با همکاری شورای هماهنگی تبلیغات استان‌ها انجام می‌شود و در بیش از ۷۰۰ منطقه ازجمله مراکز استان‌ها با حضور دانش آموزان آن مناطق اجرا می‌شود. دانش آموزان از مدت‌ها قبل در مدارس به‌صورت مدرسه‌ای تمرین می‌کنند و در روز‌های منتهی به یوم‌الله ۲۲ بهمن با تجمع در یک محل به تمرین‌های گروهی می‌پردازند.

 مدیرکل فرهنگی هنری اردو‌ها و فضا‌های پرورشی ادامه داد: بخشنامه آن سال‌های قبل ارسال‌شده است و هرسال این برنامه اجرا می‌شود و پس از اجرای این سرود گرو‌های مجری فیلم‌هایی از اجرا تهیه می‌کنند و بعد از پایان مراسم به ستاد ارسال تا داوری انجام شود و به گروه‌های برتر نیز هدایایی اهدا می‌شود.

رمضانی با تأکید بر متن و نوع سرود‌ها خاطرنشان‌کرد: انتخاب سرود آزاد است و به عهده خود گروه‌ها است، اما ملاحظاتی را در نظر گرفتیم که متن سرود‌ها حماسی، میهنی متناسب با ایام مبارک دهه فجر با تأکید بر فضای شاد و بانشاط این ایام باشد.

وی ادامه داد: با توجه به چهلمین روز شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی هم‌زمان با دهه مبارکه فجر است تأکید شده است از این ظرفیت فرهنگی بهتر استفاده شود.

رمضانی خاطرنشان‌کرد: آموزش‌وپرورش شهر تهران در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال ۸ غرفه خواهد داشت که برخی از آن‌ها عبارتند از گروه سرود ۱۳۵۷ نفره در میدان آزادی از منطقه ۴، گروه سرود در میدان انقلاب جایگاه فاتب از منطقه ۱۵، گروه سرود در چهارراه ولیعصر از منطقه ۱۱، گروه سرود قبل از میدان فردوسی از منطقه ۱۴ که به اجرای سرود‌های شاد، انقلابی و جدید خواهند پرداخت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->