واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا دستورات هفتگی صحن علنی مجلس؛ از لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تا وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت ایران در یادداشت توضیحی: غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی طبق ان‌پی‌تی ممنوع نیست ادامه مواضع خصمانه ترامپ درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران جنایت در خان یونس | ۱۲ شهید و بیش از ۴۰ زخمی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند نماینده مردم مشهد در مجلس: وزارت خارجه باید در دیپلماسی قاطع‌تر و شفاف‌تر عمل کند عمار حکیم بر ادامه گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا تأکید کرد درگیری پلیس ضد شورش آمریکا با معترضان به اقدامات مهاجرتی فرانسه از تل‌آویو خواست فوراً از لبنان عقب‌نشینی کند واکنش ایران به تصمیم تازه دولت آمریکا | این مصداق نژادپرستی است سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود
سرخط خبرها

خطیب موقت نماز جمعه مشهد: بی‌حجابی، تحفه شوم انگلیسی‌ها برای ملت ایران بود

  • کد خبر: ۱۷۴۱۲۱
  • ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰
خطیب موقت نماز جمعه مشهد: بی‌حجابی، تحفه شوم انگلیسی‌ها برای ملت ایران بود
خطیب موقت نماز جمعه مشهد گفت: همه این طلاق‌های فراوان و این جنایت‌های شگفت‌آور جنسی به خاطر نطفه شومی است که در آن دوران تشکیل شد، اما به هر ترتیب، غرب ۵۰ سال به دنبال برهنه کردن زن ایرانی بود، اما بعد از این‌همه، فریاد رسایی به نام انقلاب اسلامی باعث شد تا اندیشه شیعی به‌عنوان محور اصلی تفکر انقلاب در ایران برپا شود

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محمدباقر فرزانه در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که نقشه جهان به سرانگشت لرد‌ها و سیاستمداران انگلیسی تعیین می‌شد، غرب تمرکز ویژه بر خاورمیانه داشت، زیرا اولاً از منابع سرشار نفت و گاز بهره‌مند بود و دوماً پل اتصال جهان غرب با مشرق زمین به شمار می‌رفت.

وی افزود: با این حال، یک‌چیز آن‌ها را نگران کرده بود؛ اینکه وجدان بیدار مسلمانان جلوی آن‌ها را بگیرد و مانع از استیلای آنان باشد. به همین دلیل، تصمیم گرفت چند کار انجام دهد تا اسلام در این منطقه ریشه‌کن شود؛ یا اسلام انگلیسی را ترویج دهد و یا از اساس، پایه‌های دینی و اعتقادی مردم را ضعیف کند.

امام‌جمعه موقت مشهد با بیان اینکه تخریب چهره روحانیت و ترویج لاابالی‌گری، دو راهبرد اساسی برای دین‌ستیزی در منطقه به شمار می‌رفت، خاطرنشان کرد: استعمارگران می‌دانستند جریانی به نام روحانیت در کشور‌های اسلامی وجود دارد که شهید می‌دهد، تبلیغ دین می‌کند و در بزنگاه‌های حساس، پشتیبان مردم است. به همین دلیل، تخریب این جریان به برنامه‌محوری آن‌ها تبدیل شد و به‌موازات این، همچنین به فکر افتادند تا مردم را نسبت به دین لاابالی کنند یعنی جاذبه‌هایی ایجاد کنند که جوانان گرایشی نسبت به دین نداشته باشند.

وی ادامه داد: به همین دلیل هم بود که به دنبال یک شخصیت بی‌سواد، قلدر و احمق به راه افتادند. در ایران به رضاخان رسیدند، در ترکیه به آتاتورک و در افغانستان به امان‌الله خان تا مطمئن شوند که ایادی و عوامل آن‌ها در این منطقه بر سر کار هستند. رضاخان هم تحت امر آنان در ایران تلاش کرد تا اعتماد مردم را جلب کند و به همین دلیل، در ابتدا شعار ایران آباد سر داد، در هیئات مذهبی به عزاداری برای حضرت سیدالشهدا (ع) پرداخت و به کارمندان وام‌هایی پرداخت کرد، اما درنهایت، نوبت به طرح لباس متحدالشکل، جریان کلاه پهلوی و بالاخره موضوع کشف حجاب رسید و هویت او برای مردم افشا شد.

دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان بی‌حجابی را تحفه شوم انگلیسی‌ها برای ایران دانست که به دست رضاخان به این ملت رسید.

وی گفت: همه این طلاق‌های فراوان و این جنایت‌های شگفت‌آور جنسی به خاطر نطفه شومی است که در آن دوران تشکیل شد، اما به هر ترتیب، غرب ۵۰ سال به دنبال برهنه کردن زن ایرانی بود، اما بعد از این‌همه، فریاد رسایی به نام انقلاب اسلامی باعث شد تا اندیشه شیعی به‌عنوان محور اصلی تفکر انقلاب در ایران برپا شود و نه‌تن‌ها نفوذ غرب را پایان دهد بلکه به‌تدریج شرایطی را رقم بزند که امروز، شراره‌هایی از این آتش در سرتاسر منطقه به جان استعمار غرب و شرق افتاده و غرب نیز به این باور رسیده که هر کار بکند، بازهم در انتها ملت امام زمان (عج) با یک «مرگ بر آمریکا» کار را یکسره می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->