پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد
سرخط خبرها

فرمانده هوانیروز ارتش: تهدیدکنندگان تمامیت ارضی کشور در سنگرهایشان سرکوب می‌شوند

  • کد خبر: ۱۷۵۲۴۷
  • ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
فرمانده هوانیروز ارتش: تهدیدکنندگان تمامیت ارضی کشور در سنگرهایشان سرکوب می‌شوند
فرمانده هوانیروز ارتش گفت: به آحاد هم‌وطنان اعلام می‌کنیم که بالگرد‌های هوانیروز با تجهیز به موشک‌های نقطه زن، حرارتی و دوربین‌های دید در شب، مرز‌های کشور را حراست می‌کنند و فراتر از مرزها، برای نابودی دشمنان دست بر ماشه دارند. تسلیحات ما بر تروریست‌ها متمرکز است و در این مسئولیت، کوتاهی نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ خلبان یوسف قربانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته مشهد که در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با تأکید بر اینکه قدرت موشکی ایران اسلامی منجر به افزایش سطح بازدارندگی هوانیروز در سطوح مختلف شده است، اظهار کرد: زمانی که رهبر معظم انقلاب، امر به پیشروی بدون مرز در حوزه بازدارندگی و علم دفاع داشتند، برای ما حجت و فرضیه واجب شد که اقتدار ایران اسلامی را در این حوزه دنبال کنیم و اگر امروز قدرت موشکی و نظامی ایران اسلامی در بالاترین حد مطلوب قرار دارد، به برکت تدابیر معظم له و اراده انقلابی مجاهدان جان‌برکف نیرو‌های مسلح است.

وی افزود: اگر امروز مشاهده می‌کنید که نیرو‌های مسلح ما در حوزه‌های مختلف هوایی، زمینی و دریایی در لبه فناوری دنیا ایستاده‌اند و وجب‌به‌وجب از مرز‌های ایران اسلامی را به‌صورت شبانه‌روزی تحت نظر دارند، باید به خاطر داشته باشید که این عناصر مخلص، مؤمن و مجاهد همان رزمندگان دلاوری هستند که در هر زلزله، سیل و بلای طبیعی به میدان می‌آیند و امکانات خود را برای بازکردن گره از کار ملت به کار می‌گیرند.

فرمانده هوانیروز ارتش خاطرنشان کرد: خلبانان و کادر سخت‌کوش هوانیروز در جریان زلزله کرمانشاه، رکورد ۵۰۰ سورت پرواز را برای خدمت‌رسانی به هم‌وطنان زلزله‌زده به ثبت رساندند. این خدمات تا به امروز نیز ادامه داشته و هم‌اکنون در سرتاسر کشور، خدمات امدادی و اورژانس به هم‌وطنان ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه در دو سال اخیر، بیش از دو هزار نفر از حادثه دیدگان در سرتاسر کشور به‌وسیله بالگرد‌های هوانیروز از مرگ حتمی نجات یافته‌اند، ادامه داد: ارتش همواره خود را فدایی مردم می‌داند. دشمن این را بداند که از جنگ سخت نظامی گرفته تا هجمه نرم فرهنگی، هرگز نمی‌تواند قلوب مدافعان ایران اسلامی در بدنه ارتش ولایتمدار و انقلابی را از جانفدایی و عرصه دفاع از ملت منصرف یا حتی آن را سست کند.

فرمانده هوانیروز ارتش تصریح کرد: به آحاد هم‌وطنان اعلام می‌کنیم که بالگرد‌های هوانیروز با تجهیز به موشک‌های نقطه زن، حرارتی و دوربین‌های دید در شب، مرز‌های کشور را حراست می‌کند و فراتر از مرزها، برای نابودی دشمنان دست بر ماشه دارد. تسلیحات ما بر تروریست‌ها متمرکز است و در این مسئولیت، کوتاهی نخواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->