الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

بارسلونا در انتظار پیشنهاد از عربستان!

  • کد خبر: ۱۷۴۳۵۲
  • ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
بارسلونا در انتظار پیشنهاد از عربستان!
باشگاه بارسلونا منتظر پیشنهاد رسمی الهلال برای جذب ستاره برزیلی است.

به گزارش شهرآرانیوز، نشریه «موندو دپورتیوو» اسپانیا خبر داد رافینیا وینگر برزیلی بارسلونا مورد توجه باشگاه الهلال عربستان قرار دارد. هنوز پیشنهادی رسمی از باشگاه شهر ریاض به دست بارسلونا نرسیده است.

اما مدیریت باشگاه بارسلونا در را به روی الهلال نبسته است و منتظر پیشنهاد رسمی باشگاه عربستانی است. رافینیا هم خیلی خوب می‌داند الهلال بعد از تحرکاتش برای جذب مسی و ناکامی اش به دنبال جایگزین مناسبی است.


الهلال برای اینکه هوادارانش را راضی کند به دنبال جذب مسی بود تا با النصر تیم رقیب که رونالدو را در اختیار دارد رقابت کند. اما شکست پروژه مسی باعث شده تا الهلال در خط حمله به دنبال ستاره‌ای سرشناس باشد.

رافینیا فصل گذشته از لیدز یونایتد به بارسلونا آمد. او از حضور در کتالونیا راضی است، اما بارسلونا مطمئن نیست که در آینده چه اتفاقی می‌افتد. اگر پیشنهاد مالی خوبی از عربستا برسد دور از انتظار نیست که رافینیا را راهی عربستان کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->