آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش بس غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد
سرخط خبرها

قالیباف: روسیه نباید به برنامه غرب در بی‌ثبات‌سازی خلیج فارس کمک کند | آیین‌نامه واردات خودروی کارکرده سریع‌تر تدوین‌ شود

  • کد خبر: ۱۷۴۳۵۴
  • ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸
قالیباف: روسیه نباید به برنامه غرب در بی‌ثبات‌سازی خلیج فارس کمک کند | آیین‌نامه واردات خودروی کارکرده سریع‌تر تدوین‌ شود
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روسیه نباید به برنامه غرب در بی‌ثبات‌سازی خلیج فارس کمک کند، گفت: مطالب بیانیه نشست روسیه و شورای همکاری خلیج فارس را قویا رد می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۵ تیر) مجلس شورای اسلامی، در نطق پیش از دستور خود، در واکنش به بیانیه نشست روسیه و شورای همکاری خلیج فارس گفت:مجلس شورای اسلامی مطالب بیانیه مشترک کشور‌های حاشیه خلیج فارس و روسیه در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی را قویا رد می‌کند. به همسایگان ایران از جمله روسیه اعلام می‌کنیم که حفظ ثبات و توسعه اقتصادی منطقه تنها بر مبنای رعایت اصول حسن همسایگی از جمله احترام به تمامیت ارضی کشورمان میسر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تمامیت ارضی ایران با خون صد‌ها هزار تن از پاک‌ترین و شجاع‌ترین جوانان این آب و خاک حفظ شده است و ما در این خصوص با هیچ طرفی مماشات نمی‌کنیم. به علاوه، روسیه که خود قربانی توسعه طلبی‌های ژئوپلتیکی غرب و ناتو و در حال نبرد علیه آن است، نباید به برنامه ژئوپلتیکی غرب برای بی ثبات سازی خلیج فارس کمک کند، آن هم در حالی که ایران تنها ضامن ثبات در خلیج فارس و خنثی کننده برنامه‌های خطرناک غرب در این منطقه حساس است.

رئیس قوه مقننه عنوان کرد: مبنای عمل جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی، تعامل با همه دولت‌های مشروع بر اساس منافع ملی با رعایت سه اصل عزت، مصلحت و حکمت است بر این اساس امروز ایران و روسیه به عنوان دو کشور مهم منطقه، در حال طراحی و پیشبرد همکاری در حوزه‌های مختلف بر مبنای منافع مشترک هستند، ولی همسایه روس ما باید بداند مسیر همکاری از رهگذر احترام به خطوط قرمز مردم ایران، از جمله تمامیت ارضی و استمرار حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه تنب کوچک، تنب بزرگ و ابوموسی می‌گذرد.

قالیباف تصریح کرد: به همگان یادآور می‌شویم اسناد متقن تاریخی گواه تعلق این جزایر به ایران است و بیانیه‌های سیاسی نمی‌تواند واقعیت‌های تاریخی را مخدوش کند. همسایه روس ما بدانند، اکنون که مسیر شمال- جنوب یکی از محور‌های تجاری مورد توجه آنان است، اقتدار ایران در این جزایر، ضامن ثبات خلیج فارس در برابر سلطه جویی آمریکایی است و توقع ملت بزرگ ایران این است که شراکت اقتصادی و راهبردی خود را در موضع‌گیری‌های سیاسی و رسانه‌ای نیز نشان بدهد که نقش بسزایی در اعتماد متقابل ایفا خواهد کرد.

وی افزود: در عین حال لازم می‌دانم نسبت به توطئه رسانه‌ها و افراد وابسته به ناتوی رسانه‌ای غرب نیز هشدار بدهم. از کسانی که در طول ۴ دهه گذشته با کم اهمیت جلوه دادن دشمنی‌های سیاسی و عملی جبهه غرب و خدشه وارد کردن بر دفاع از حریم‌های امنیت کشور، از هیچ تلاشی برای آسیب زدن به منافع و امنیت ایران کوتاهی نکرده اند به هیچ وجه پذیرفته نیست که اکنون، یک شبه نگران تمامیت ارضی ایران شده باشند. همگان باید در مواردی از این دست هشیار بوده و از افتادن در دام‌های رسانه‌ای جریان تحریف اجتناب کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین تایید شورای محترم نگهبان به طرح مجلس جهت واردات خودروی کارکرده، زمینه رفع انحصار از بازار خودرو را فراهم کرد. خدا را شاکر هستیم که تصویب این قانون، در روز‌های گذشته قیمت‌ها را در بازار خودرو شکست. تداوم این امر نیازمند توجه مسئولان وزارت صمت است تا قانون واردات خودرو‌های کارکرده به سرنوشت قانون پیشین واردات خودرو‌ها دچار نشود؛ لذا ضروری است وزیر محترم صمت، هر چه سریعتر نسبت به تدوین آیین‌نامه اجرایی این قانون با تعرفه‌ای دقیق اقدام کند تا شاهد ریزش بیشتر قیمت‌ها و جلب رضایت مردم باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->