تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن دستگیری ۶ نفر از عاملان شهادت محمد بایر در نهاوند (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آیا سؤالات آزمون سمپاد لو رفته است؟ | پیگیری شکایات والدین توسط وزارت آموزش و پرورش معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: در دنیای مدرن امروز شهرداران معماران آینده‌نگر شهر هستند بخشش قاتل پای چوبه دار به احترام امام حسین(ع) معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم پایش آنلاین پارک سرخه حصار با ۴۴ دوربین نظارتی دبیر ستاد حقوق بشر: با رویکردی فعال حقوق قربانیان ایرانی را در مجامع بین‌المللی و داخلی پیگیری می‌کنیم خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟ نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار خواهد شد کووید ۱۹، شایع‌ترین ویروس بیماری‌های تنفسی در خرداد ۱۴۰۴ ارائه بیش از ۱۸ هزار خدمت سلامت به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون تایباد استاندار ایلام خبر داد: تردد سالانه ۸ میلیون زائر از مرز مهران «احیای شورای‌عالی تأمین اجتماعی» راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان مبلغ شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ تعیین شد پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ و ارتقای خدمات درمانی، دو مطالبه مهم بازنشستگان تأمین اجتماعی هشدار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی: خرید، فروش و حمل آرد خارج از فرایند‌های تعریف‌شده، جرم و مشمول قانون قاچاق است نکات مهم برای رزرو بلیت هواپیما به نجف در ایام اربعین ۱۴۰۴ – فلای سپهران روایت میلاد حاتمی از حمله اسرائیل به زندان اوین + فایل صوتی «روز تأمین اجتماعی» و راهکار‌های مؤثر برای رفع مشکل ناترازی هزینه و درآمد قتل در شهرستان فیروزه خراسان رضوی؛ دستگیری قاتل فراری در پارک لاله تهران آغاز پروژه مرمت بخشی از گنبد سلطانیه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) انهدام باند جابه‌جایی موادمخدر در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) ۲۰ کانال متخلف کنکور به مقامات قضایی ارجاع شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا جمعه طرح جدید آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری | تولید اسباب‌بازی برای آموزش تاب‌آوری در شرایط بحران رئیس سازمان استعدادهای درخشان: والدین نگران تخلفات احتمالی آزمون تیزهوشان نباشند، پیگیری می‌کنیم باز هم حفر چاه‌های جدید در دشت مشهد برای عبور از بحران آبی
سرخط خبرها

گرداب بی‌عفتی

  • کد خبر: ۱۷۴۳۶۵
  • ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
گرداب بی‌عفتی
بی عفتی تبدیل به گردابی خواهد شد که جامعه و همه را غرق خواهد کرد و خانواده از هم خواهد پاشید و عملا پایبندی جامعه به فقاهت از دست خواهد رفت.

نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر ولایت فقیه است و مادامی که مردم به فقه و قوانین شرعی باور داشته باشند، نظام جمهوری اسلامی سر جای خودش مستحکم باقی خواهد ماند؛ اما اگر باور مردم به فقه و شریعت از بین برود یا تضعیف شود، نظام ولایت فقیه هم از بین خواهد رفت و تضعیف خواهد شد.

به همین خاطر به صورت کاملا محاسبه شده و هدفمند در چند سال گذشته تا به امروز دشمنان ما تمرکز خود را به صورت جدی روی این مسئله گذاشته اند تا بتوانند بحث پایبندی به شریعت و فقاهت را در جامعه تضعیف کنند یا از بین ببرند و با بررسی‌هایی که داشتند، به این نتیجه رسیده اند آن حرکتی که می‌تواند شریعت و فقاهت را در جامعه از بین ببرد و تضعیف کند و پایه‌های حکومت اسلامی را در هم بشکند، بحث بی حجابی است.

این در حالی است که هیچ کدام از حرام‌ها و گناهان دیگر مانند بی حجابی و بی عفتی، جامعه را درگیر نمی‌کند؛ به هرحال نیمی از جامعه زنان هستند و اگر دشمن با برنامه ریزی‌هایی که دارد، موفق شود بی حجابی را در بین آن‌ها رواج دهد، عملا همه جامعه را درگیر خود کرده است.

چون اگر زن‌ها به دلایلی که عرض شد، دچار بی حجابی شوند، ا ز آن طرف مرد‌ها هم به حرام خواهند افتاد. درواقع بی عفتی تبدیل به گردابی خواهد شد که جامعه و همه را غرق خواهد کرد و خانواده از هم خواهد پاشید و عملا پایبندی جامعه به فقاهت از دست خواهد رفت. جامعه‌ای که به فقاهت پایبند نباشد، چیزی به عنوان، ولی فقیه را به رسمیت نخواهد شناخت.  

همین دلیل نشان می‌دهد که تمرکز دشمن به تشویق و ترویج بی حجابی با هدف زدن مبانی نظام اسلامی و نظام ولایت فقیه شکل گرفته است. در راستای سامان دهی اوضاع کنونی، گام اول اجرای قانون است. ما در حوزه عفاف و پوشش قانون داریم؛  اما متأسفانه این قانون با توجه به سلیقه برخی مسئولان قضایی و برخی دولتمردان از سال‌های گذشته تا به امروز اجرایی نشده و وقتی قانون اجرا نشود، این فرصت را به دشمن می‌دهد که برای طرح و نقشه‌ای که در بالا ذکر شد، بی حجابی را ترویج دهد؛ بنابراین مهم‌ترین گام در شرایط فعلی، اجرای قانون است.

یعنی اگر با آن عده معدودی که مرتکب بی حجابی می‌شوند، برخورد و مواجهه قانونی شود، این حرکت دشمن مهار خواهد شد و این موضوع را نباید با کار فرهنگی برای گسترش حجاب اشتباه گرفت. یکی تشویق پایبندی به قانون است که کاری فرهنگی ست و یکی مجازات قانون شکن است که کاری انتظامی و قضایی است. این دو مهم جای همدیگر را نمی‌گیرند و هیچ کدام را به خاطر آن یکی نباید از بین برد و حذف کرد.

باور غلطی که وجود دارد و عده‌ای با ناپختگی در حال ترویج آن هستند، این است که راه برخورد با بی حجابی کاری فرهنگی است؛ در حالی که کار فرهنگی، راه گسترش حجاب است. یعنی تشویق به قانون، کاری فرهنگی است؛ اما مواجهه با قانون شکن، انتظامی و قضایی است. این دو موضوع را بسیاری خلط کرده و اشتباه برداشت کردند. به همین خاطر به منظور مقابله با بی حجابی که اکنون ابزار جنگ دشمن علیه جمهوری اسلامی شده است، باید مطابق قانون عمل کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->