افشین قطبی در آستانه قرارداد با فدراسیون فوتبال

  • کد خبر: ۴۴۸۷۴۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۹
افشین قطبی
مدیر برنامه افشین قطبی گفت: در حال مذاکره با فدراسیون فوتبال هستیم و در صورت توافق تا فردا این انتقال نهایی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی حاجی باقری مدیر برنامه افشین قطبی درباره آخرین وضعیت مذاکره قطبی با فدراسیون فوتبال برای حضور در تیم فوتبال امید گفت: فعلاً در حال مذاکره با فدراسیون هستیم. شروطی وجود دارد که در حال گفت‌و‌گو بر سر آن هستیم و در صورت توافق تا فردا این انتقال نهایی خواهد شد.

وی درباره اینکه قطبی قرار است در نهایت با چه سمتی در تیم فوتبال امید حضور داشته باشد، گفت: طبق مذاکراتی که انجام شده افشین قطبی قرار است به‌عنوان مدیر فنی تیم‌های پایه و سرمربی تیم امید فعالیت کند.

«مذاکرات بر سر چه موضوعاتی است و آیا اختلافی وجود دارد»؟ مدیر برنامه قطبی در پاسخ به این سوال گفت: اختلافی وجود ندارد ولی باید بر سر برخی چیز‌ها توافق شود. هم فدراسیون فوتبال و هم افشین قطبی شرایطی را مدنظر دارند که باید بر سر آنها مذاکره شود. در صورت توافق به زودی همه چیز نهایی خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.