پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاخ سفید: هیچ توافقی با ایران حاصل نشده است

  • کد خبر: ۱۷۴۵۰۹
  • ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۰
کاخ سفید: هیچ توافقی با ایران حاصل نشده است
مشاور امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که به هیچ توافقی بر سر زندانیان با ایران نرسیدند و توافق برجام هم پیش نرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، جیک سالیوان در پاسخ مجری یک برنامه از سی‌بی‌ای نیوز، اظهاراتی را درباره توافق برسر زندانیان آمریکایی با ایران و همچنین برجام مطرح کرد.

مجری برنامه از سالیوان پرسید «شما گفته‌اید که دولت آمریکا در تلاش است تا برنامه هسته‌ای ایران را در نهایت از طریق برخی تلاش‌های دیپلماتیک به صندوق بازگرداند. آیا به هر نوع تفاهمی در آن جبهه و هر نوع تفاهمی که اجازه آزادی چهار آمریکایی را بدهد نزدیک هستید؟»

سالیوان هم در پاسخ مدعی شد: «ما بسیار تلاش کرده‌ایم تا چهار آمریکایی به ناحق بازداشت شده در ایران را آزاد کنیم، از روزی که جو بایدن روی کار آمد این کار را انجام دادیم. ما در این زمینه با ایران تماس غیرمستقیم داشته‌ایم تا بتوانیم به توافقی دست یابیم که بتواند آن‌ها را آزاد کند. ما به تفاهمی نرسیده‌ایم که بتواند آن‌ها را در این مرحله خارج کند. ما به کار روی آن ادامه می‌دهیم. امید من این است که به نتیجه برسیم.»

او در ادامه با بیان آنکه متاسفانه در حال حاضر هیچ توافقی حاصل نشده است و امروز مسئله‌ای برای بیان کردن ندارد، با اشاره به توافق هسته‌ای ایران افزود: «با توجه به برنامه هسته‌ای، ما به هیچ نوع توافقی نزدیک نیستیم.»

این در حالیست که هفته گذشته سالیوان در نشست خبری در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که از او درباره مذاکرات با ایران پرسید، از «مذاکراتی غیرمستقیم میان ایران و آمریکا درباره انرژی هسته‌ای و آزادی زندانیان آمریکایی» خبر داده بود. همچنین هفته گذشته آکسیوس گزارش داد که جیک سالیوان به همتایان اسرائیلی خود ابراز نگرانی کرده است که رژیم صهیونیستی اطلاعاتی را درباره مذاکرات غیرمستقیم بین آمریکا و تهران به مطبوعات درز داده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->