شرایط فروش لاماری ایما هیبرید اعلام شد پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار در روز یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ کشف ۱۵۰۰ کیلوگرم مرغ منجمد و ۳۴ تن برنج وارداتی در مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۴ ثبت نام ایران خودرو از ۴.۵ میلیون نفر گذشت (۱۲ مهر ۱۴۰۴) جزئیات پنجمین مرحله پیش‌فروش سکه با سررسید ۳۰ دی ماه اعلام شد بورس دوباره روند صعودی گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۲ مهر ۱۴۰۴) دلار روند نزولی گرفت (۱۲ مهر ۱۴۰۴) کاهش ۵۵ درصدی ارزش صادرات طلای سرخ در ۷ سال گذشته | صادرات زعفران در مسیر سقوط   مهلت خرید از کالابرگ الکترونیکی تا چه زمانی است؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد | طلا دوباره به کانال ۱۱ میلیون تومان رسید (۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) قانون کار هیچ محدودیتی برای تعیین دوباره یا چندباره دستمزد کارگران قرار نداده است قیمت طلای جهانی در بازار امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | درخشش هفتگی طلا در بازار جهانی آغاز پیش‌فروش سکه‌های ۱۳۸۶ از امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) برنامه بانک مرکزی برای افزایش عرضه ارز از امروز (شنبه، ۱۲ مهر ۱۴۰۴) عملیاتی می‌شود خطر سرمازدگی محصولات کشاورزی در خراسان رضوی از فردا تا سه‌شنبه (۱۲ تا ۱۵ مهر ۱۴۰۴) گرانی طلا و رونق بازار نقره | سرمایه‌گذاری خاکستری جذاب و پرریسک رئیس کل بانک مرکزی خبر داد: افزایش عرضه ارز با نرخ توافقی در مرکز مبادله پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴) حباب سکه ۱.۲ میلیون تومان بیشتر شد چرا سود سهام عدالت برخی‌ها واریز نشد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۴) رشد ۳۴ درصدی صادرات خراسان رضوی در نیمه نخست ۱۴۰۴ | تراز بازرگانی خارجی استان به ۸۳۰ میلیون دلار رسید کشف بیش از ۲۶ هزار کیلوگرم برنج احتکارشده در مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) رشد ۴ درصدی تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ یکصد و بیست و هشتمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۱۳ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود +جزئیات قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | افزایش بی‌سابقه قیمت طلا متوقف شد نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد | طلا وارد کانال ۱۱ میلیون تومان شد (۱۰ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خریداران لاماری بابت افزایش قیمت می‌توانند شکایت کنند

  • کد خبر: ۱۷۴۵۷۲
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
خریداران لاماری بابت افزایش قیمت می‌توانند شکایت کنند
قیمت لاماری در لیست نخست قیمت اعلامی خودروهای مونتاژی که از سوی شورای رقابت منتشر شد قرار نداشت و اخیرا به خریداران این خودرو اعلام شده که برای دریافت خودروی خود باید قیمتی را به عنوان مابه‌التفاوت پرداخت کنند. در این میان این سوال مطرح است که با توجه به اینکه خودروساز طبق دستورالعمل شورای رقابت اجازه افزایش قیمت قبل از انتشار قیمت‌ها را نداشته، افزایش قیمت لاماری بر چه اساسی بوده است؟

به گزارش شهرآرانیوز، بهمن ماه سال گذشته بود که دستورالعمل شورای رقابت برای تنظیم بازار خودرو منتشر شد؛ در بند ۶ ماده ۵ این دستورالعمل تاکید شده بود که عرضه‌کنندگان حق پیش فروش خودرو‌هایی که قیمت آن تعیین نشده را نخواهند داشت. بر این اساس و بعد از حدود چهار ماه، یعنی در تاریخ ۱۶ اردیبهشت سال جاری شورای رقابت اقدام به انتشار لیست قیمت خودرو‌های مونتاژی کرد. لیستی که در آن جای برخی خودرو‌ها از جمله لاماری خالی بود. دلیل آن نیز تکمیل نشدن محاسبات قیمتی توسط سازمان حمایت بود. چرا که سازمان حمایت باید طبق دستورالعمل شورا محاسبات را انجام داده و قیمت‌ها را در اختیار شورای رقابت قرار دهد که این فرایند برای برخی خودرو‌ها طی نشده بود.

در این میان، اما برخی خودروساز‌ها بی توجه به مصوبه شورای رقابت اقدام به پیش فروش خودرو‌هایی کردند که قیمت آن‌ها هنوز توسط شورای رقابت مصوب نشده بود. در این راستا برخی مخاطبان در تماس با خبرگزاری ایسنا اعلام کردند که قبل از نوروز سال ۱۴۰۲ اقدام به پیش خرید خودروی لاماری با قیمت یک میلیارد تومان کردند، اما اخیرا به آن‌ها اعلام شده است که برای تحویل گرفتن خودروی خود باید حدود ۵۰۰ میلیون تومان دیگر واریز کنند. درحالی که در لیست قیمتی که ۱۷ تیرماه توسط شورای رقابت منتشر شد، قیمت لاماری یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.



البته باید به این نکته توجه داشت که مصوبات شورا از زمان ابلاغ لازم‌الاجرا است و عطف به‌ماسبق نمی‌شود؛ به عبارتی افرادی که در ۱۶ اردیبهشت اقدام به خرید خودرو کردند باید طبق قیمت‌های همان تاریخ واریزی انجام دهند نه قیمت‌هایی که در تاریخ ۱۷ تیرماه اعلام شده است. اما موضوعی که وجود دارد این است که قیمت لاماری در لیست قیمت‌هایی که ۱۶ اردیبهشت اعلام شد قرار نداشت.

یک ابهام بزرگ و امکان ثبت شکایت برای خریداران

سوالی که ایجاد می‌شود این است که آیا خودروسازان تخلف کرده‌اند یا اینکه وزارت صمت در بهمن سال گذشته دستورالعمل تنظیم بازار خودروی شورای رقابت را به خودروسازان ابلاغ نکرده است؟

پیگیری‌ها حاکی از آن است که شورای رقابت درحال پیگیری این موضوع بوده است و مخاطبانی که با شورای رقابت برای طرح این مشکل تماس می‌گیرند برای ثبت شکایت خود راهنمایی می‌شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->