عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

شهردار منطقه ۱۱ مشهد از اتمام عملیات تعریض بلوار استقلال مشهد تا نیمه مرداد ماه خبر داد

  • کد خبر: ۱۷۴۵۸۵
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷
شهردار منطقه ۱۱ مشهد از اتمام عملیات تعریض بلوار استقلال مشهد تا نیمه مرداد ماه خبر داد
شهردار منطقه ۱۱ مشهد با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه عمرانی تعریض بلوار استقلال تا نیمه مرداد ماه به طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: هزینه عملیات اجرایی ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی عرفانیان در خصوص پروژه عمرانی تعریض بلوار استقلال اظهار کرد: عملیات اجرایی این پروژه از خرداد ماه شروع شده و تلاش می‌کنیم تا نیمه مرداد ماه این پروژه را به طور کامل به بهره‌برداری برسانیم.

وی افزود: تملک و عقب‌نشینی به طور کامل انجام شده و جدول‌گذاری و پیاده‌روسازی در حال انجام است. در حال برطرف کردن گونه‌های معارض درختی، گونه‌های فضای سبز و سایر معترضات هستیم.



عرفانیان با بیان اینکه این چهارراه در طرح تفصیلی سال ۱۳۵۷ مصوب و از آن سال عقب‌نشینی در طرح مشخص شده است، عنوان کرد: در سال‌های گذشته ضرورتی برای عقب‌نشینی نبوده، بنابراین دغدغه‌ای وجود نداشته است. در سال‌های اخیر این ضرورت ایجاد شد و نیاز به عقب‌نشینی بود، اما با توجه به اینکه در این محل دو مدرسه شامل یک دبستان و یک دبیرستان دایر بود، امکان اجرا وجود نداشت.

شهردار منطقه ۱۱ مشهد ادامه داد: این ملک مالک شخصی داشت، اما بهره‌بردار آن آموزش و پرورش بود. دو، سه سالی است با آموزش و پرورش وارد مذاکره شدیم که سال گذشته به توافق قطعی رسیدیم و قرار شد در پایان سال تحصیلی عملیات تخلیه توسط آموزش و پرورش انجام و بعد از آن عملیات اجرایی توسط شهرداری شروع شود.

وی بیان کرد: زمینی که در مسیر واقع شده با عمق ۱۰ متر به مساحت حدود ۱۰۰۰ متر مربع است که توافق کردیم و عقب‌نشینی انجام شد. هزینه تملک ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود و برآورد هزینه عملیات اجرایی نیز ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان است. تملک و عقب‌نشینی به صورت ۱۰۰ درصد کامل شده و پیشرفت فیزیکی اجرایی نیز حدود ۴۰ درصد است.

عرفانیان گفت: قسمت انتهایی بلوار نزدیک به چهارراه میلاد پیاده‌رو نداشت و عابر پیاده برای تردد مجبور بود وارد سطح سواره شود که از نظر امنیت برای عابر مشکل وجود داشت و موجب ترافیک می‌شد، با این عقب‌نشینی عبور ایمن عابر پیاده اتفاق می‌افتد و رفت و آمد خودرو‌های سواره تسهیل می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->