حمله رژیم صهیونیستی به تکیه توزیع غذا در غزه| ۷ نفر شهید شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مردم و اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم مکرون بر حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد برگزاری نشست ایران، چین و روسیه روز سه‌شنبه در مسکو فرش قرمز تعرفه‌های ترامپ برای بازگشت نتانیاهو به کاخ سفید رئیس جمهور: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است رئیس قوه قضائیه: اگر کارگزار نظام فساد کرد باید سریع و قاطع برخورد کنیم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ پژمان‌فر خبرداد: اعمال محدودیت در صدور چک برای چک اولی‌ها عراقچی: وزارت امور خارجه مسئول مذاکرات هسته‌ای می‌باشد سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان | یک لبنانی شهید شد یورش خونین صهیونیست‌ها به کرانه باختری | ۹۴۵ شهید و ۱۵ هزار بازداشتی در سایه نسل‌کشی اشغالگران هشدار قاطع ماکرون به پوتین : اگر روسیه صلح نکند اقدام قوی در راه است بازجویی از مدیر دفتر وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت غیرقانونی مجوز سلاح اولین نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه در سال ۱۴۰۴ | بقایی: آمریکا به پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم پاسخ نداده است ظریف شایعه حضور در تیم مذاکرات هسته ای با آمریکا را تکذیب کرد نتانیاهو فرار کرد | جنایتکار تحت تعقیب آسمان اروپا را از ترس بازداشت دور زد ! ضربه کُشنده به طالبان پاکستان: هلاکت ۱۷ تروریست در عملیات مرزی | ارتش: طرح نفوذ از افغانستان را خنثی کردیم هشدار فوری کارشناس قدس: صهیونیست‌ها در آستانه قربانی در مسجدالاقصی | خطر نابودی در سایه سکوت جهان اسلام بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور حضور دارند مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: لایحه اصلاحیه قانون بودجه ۱۴۰۲ به تصویب هیئت وزیران رسید + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۴۹۳۱
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۸
سخنگوی دولت: لایحه اصلاحیه قانون بودجه ۱۴۰۲ به تصویب هیئت وزیران رسید + فیلم
سخنگوی دولت از تصویب لایحه اصلاح قانون بودجه ۱۴۰۲ توسط هیئت وزیران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیات دولت اظهار داشت: با پیشنهاد وزیر صمت، سازمان زمین شناسی بعنوان متولی شناسایی و تعیین حدود ژئوپارک‌ها (زمین‌بوستان ها) کشور تعیین شد.

وی افزود: با پیشنهاد معاونت زنان، آیین نامه هزینه کرد یک درصد درآمد‌های دستگاه‌های اجرایی در حوزه بانوان به تصویب هیئت وزیران رسید.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: هیئت وزیران با تصویب آیین نامه‌ای در خصوص هوشمندسازی نحوه تخصیص اعتبارات دولت موافقت کرد.

بهادری جهرمی در ادامه با اشاره به تصویب لایحه اصلاح قانون بودجه ۱۴۰۲ توسط هیئت وزیران، گفت: همچنین لایحه بیمه شخص ثالث و سرنشین شناور‌های مسافری به پیشنهاد وزارت راه به تصویب هیئت دولت رسید. امیدواریم این لایحه منجر به افزایش امنیت گردشگران عزیز در شمال و جنوب کشور گردد.

وی گفت: اصلاح آیین نامه صدور مجوز آموزشگاه‌های رانندگی نیز در جلسه امروز به تصویب هیئت دولت رسید.

پیشنهاد وزارت اقتصاد درباره نرخ پتروشیمی‌ها رد شد

بهادری جهرمی درباره نرخ خوراک پتروشیمی‌ها گفت: این نرخ طبق بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مشخص شده بود. طبق قانون هدفمندی نرخ منابع انرژی و مصارف آن مشخص است.

سخنگوی دولت افزود: مجلس هرساله منابع و مصارفی را پیش بینی می‌کند؛ مجلس سال گذشته درباره عدم افزایش قیمت گاز از دولت مطالبه داشت و امسال در بودجه ۱۴۰۲ پیش بینی تحقق درآمد کرده بود و دولت باید به سمت تحقق آن پیش برود؛ این منابع برای یارانه‌ها خورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: نرخ خوراک پتروشیمی‌ها در این‌باره پیش‌بینی شده بود و نظرات دستگاه‌های مربوطه اخذ و آیین‌نامه‌ای به تصویب رسید و دولت قصد تغییر در آن ندارد.  

بهادری جهرمی گفت: وزارت اقتصادی برای برنامه هفتم پیشنهادی داده بود تا برای آینده نرخ خوراک پتروشیمی‌ها را با فرمول داشته باشیم؛ این پیشنهاد مورد موافقت اعضای کمیسیون اقتصادی دولت قرار نگرفت و از دستورکار خارج شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->