آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو از امروز جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) تخصیص ۵ همت برای تکمیل مطالعات پروژه‌های زیرساختی استان | پیش‌بینی جهش در سهم اعتبار خراسان رضوی از بودجه ۱۴۰۵ مشهد، کانون نام‌های تجاری کشور | «ویژند»، راه میان‌بر برای تقویت تولید و صادرات خراسان رضوی جزئیات پرونده‌های قاچاق کالا در خراسان رضوی | ثبت ۸۹۶ پرونده قاچاق کالا در سال ۱۴۰۳ روند دلار زدایی از اقتصاد کشور با مبادلات ارزی دوجانبه با کشور‌های همسایه قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نمایشگاه‌داران خودرو قیمت خودرو‌های داخلی را اعلام کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) تداوم تزریق ۲۹۰ همتی بانک مرکزی در بازار باز بررسی دردسر جدید مستأجران با نزدیک‌شدن به فصل جابه‌جایی افت قیمت طلا در مشهد | سکه ۲ میلیون تومان ریزش کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شعار سال، سواد رسانه‌ای و راهکار‌های استراتژیک قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | افت قیمت دلار در آستانه دومین جلسه مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | سقوط دلار جهانی و پرواز طلا به مرز ۳۳۰۰ دلار منتظر عرضه انبوه نوبرانه‌ها از ۲۰ روز دیگر در مشهد باشید | کاهش قیمت ملون از هفته آینده اولویت‌های شعار سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی جنجال خانه‌های خالی در ایران | قانونی که اجرا نشد دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی + فیلم تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟
سرخط خبرها

مزایده خودرو‌های متوقف شده در گمرک چه زمانی برگزار می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۷۵۰۴۷
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۶
مزایده خودرو‌های متوقف شده در گمرک چه زمانی برگزار می‌شود؟
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از مزایده خودرو‌هایی که مدت‌ها قبل به دلیل ممنوعیت ثبت سفارش در گمرک متوقف شده بودند در مردادماه خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالمجید اجتهادی گفت: مزایده خودرو‌های راهسازی، سبک، سنگین و خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی سی که چندین سال به دلیل ممنوعیت ثبت سفارش در گمرکات متوقف بوده، با تدبیر وزارت اقتصاد و با توجه به بندی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ و در جداول متفرقه آن آمده، به زودی برگزار می‌شود.

وی همچنین از حل مشکلات قضایی عرضه و فروش این خودرو در جلسات متعدد با قوه قضاییه نیز خبر داد. اجتهادی اضافه کرد: در جلسات با سازمان ملی استاندارد، در نهایت مجوز این بخش نیز صادر شد و قرار است در مرداد ماه این خودرو‌ها به خصوص سواری‌ها که متقاضی زیادی نیز دارد، به مزایده گذاشته شود.

اجتهادی گفت: ما در حال اجرای تکلیف قانونی هستیم که بودجه برای وزارت اقتصاد و به خصوص سازمان اموال تملیکی در نظر گرفته است.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی بر حل مشکلات این خودرو‌ها در بخش‌های پلاک ملی، ترخیص و استاندارد نیز تاکید کرد و گفت: با حل مشکلات، عرضه این خودرو‌ها تسهیل شده و همه مردم می‌توانند در این مزایده شرکت کنند.

اجتهادی در خصوص حراجی‌های برخط خرده فروشی نیز بیان کرد: سامانه حراج برخط خرده فروشی سازمان اموال تملیکی رونمایی شده و اکنون نهمین حراجی با این سامانه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر به جز تهران در سایر استان‌ها از جمله قم نیز برقرار است و ما هر هفته یک یا دو حراج برخط خرده فروشی داریم که همه واسطه‌ها حذف و خانواده‌ها در بستر قانونی تصویر کالای مورد نظر خود را در این حراجی‌ها دیده و برای خرید آن اقدام می‌کنند.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه ویژگی اصلی سامانه برخط الکترونیکی حراجی خرده فروشی، این است که مشکلات سامانه برخط تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) را ندارد، افزود: ثبت نام در این سامانه کاملا رایگان است، در حالی که در سامانه ستاد باید برای ثبت نام، متقاضیان باید توکن (امضای الکترونیک) تهیه می‌کردند؛ همچنین پیش پرداخت‌ها در صورتی که متقاضی برنده نشود، بلافاصله بازگردانده می‌شود در حالی که در سامانه ستاد این مرحله شاید یک ماه طول می‌کشید.

اجتهادی تاکید کرد: خوشبختانه وزارت اقتصاد در بخش اموال تملیکی، تصمیمات و تدابیر به موقع و درستی را اتخاذ کرده و این موضوع سبب حل بسیاری از مشکلات مردم در این بخش شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->