وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
معاون سیدحسن نصرالله:

هرکسی با ایران و مقاومت باشد، پیروز است

  • کد خبر: ۱۷۵۲۲
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۸
هرکسی با ایران و مقاومت باشد، پیروز است
معاون دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی به مناسبت چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: تجربه نشان داد هر کسی با ایران و مقاومت باشد، به پیروزی می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از المنار، شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب الله لبنان روز سه شنبه در سخنانی به مناسبت چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد که مشکلات منطقه به خاطر وجود رژیم صهیونیستی است و اگر کسی تصور می کند که این رژیم فلسطین را اشغال کرده است، در اشتباه است، زیرا در واقع از فلسطین به عنوان سکویی برای اشغال منطقه و جهان اسلام استفاده می کند.

وی با تاکید بر این که مقاومت مسلحانه تنها راه نجات فلسطینیان است، افزود: وقتی می گوییم که مقاومت مسلحانه تنها راه حل است، این بدین معناست که مقاومت مسلحانه پایه و اساس است و در کنار این نوع مقاومت، دیگر انواع مقاومت برای آزادسازی فلسطین اشغالی موثر است.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد که استکبار جهانی فقط مبارزه برای آزادسازی فلسطین را می‌فهمد و نمی‌توان به استکبار جهانی و یا آمریکا برای حل سیاسی بحران منطقه اتکا کرد.

وی تصریح کرد: این ملت قهرمان و مبارزه ملت فلسطین بودند که طرح معامله قرن را قبل از اجرایی شدن، نابود کردند. ترامپ سعی داشت معامله قرن را طی دو مرحله  رونمایی کند؛ مرحله نخست مرحله اقتصادی بود تا فلسطینیان را با مطرح کردن مسایل اقتصادی فریب کند و مرحله دوم سیاسی بود تا چهره منطقه را پس از این معامله ترسیم کند.  

معاون سید حسن نصرالله در ادامه عنوان کرد: چرا می خواهیم با طرح معامله قرن که مرده متولد شده است، مقابله کنیم؛ زیرا نباید در ذهن هیچ کس در جهان این نکته باقی بماند که طرح ها و سناریوهای مربوط به فلسطین بدون رضایت خود فلسطینیان اجرایی می شود و فلسطین از بحر تا نهر و به طور کامل به فلسطینیان بازگردانده نمی شود.

وی همچنین گفت: تجربه نشان می دهد که هر کس با ایران و محور مقاومت باشد، به پیروزی دست پیدا کند و می تواند سرزمین خود را آزاد کند. آنها باید بدانند که پس از این اقدام بزرگ و موثر جبهه مقاومت، امکان اینکه به عقب برگردیم و شکست ها را متحمل شویم، وجود ندارد.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد که در این دوره از پیروزی‌ها باید از نیروهای مقاومت تحت فرماندهی ولی فقیه الهام گرفت و با تلاش جدی در همه زمینه ها برای شکست طرح صهیونیستی آمریکایی معامله قرن اقدام کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->