شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

امیر قربانی: هوانیروز ارتش بزرگترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیاست

  • کد خبر: ۱۷۶۶۶۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
امیر قربانی: هوانیروز ارتش بزرگترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیاست
فرمانده هوانیروز ارتش گفت: امروز هوانیروز ارتش به عنوان بزرگ‌ترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیا فعالیت می‌کند و به آنچه بالگرد‌های روز دنیا در حوزه سامانه‌های دید در شب، موشک‌های نقطه‌زن و بسیار موارد دیگر دارند، مجهز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز امیر خلبان یوسف قربانی، فرمانده هوانیروز ارتش صبح امروز (یکشنبه، ۸ مردادماه) در مراسم گرامیداشت عملیات مرصاد، گفت: مرصاد یک جریان بود و نمی‌توان گفت که یک واقعه یا قصه تاریخی بود.

وی ادامه داد: مرصاد جریانی بود که منافقین با ۱۷ هزار ترور در کشور ما در تنگه مرصاد توسط همه نیرو‌های مسلح اعم از سپاه و ارتش به ویژه هوانیروز ارتش شکست خوردند.

فرمانده هوانیروز ارتش گفت: ارتش بعث عراق چندین بار در طول جنگ احیا شد و در اواخر دفاع مقدس مجدداً بازسازی می‌شود و از سمت جنوب به کشورمان حمله می‌کند.

وی افزود: منافقین با ادعای حمایت از خلق پس از رد صلاحیت مسعود رجوی در روز‌های ابتدایی انقلاب دست به آغاز شورش مسلحانه زدند. منافقین در عملیات خود دست در دست رژیم بعث عراق گذاشتند.

امیر قربانی با بیان اینکه منافقین فکر کردند مردم از انقلاب خود دست می‌کشند، تاکید کرد: مردم ما ۸ سال جنگ را لمس کردند و با جان خود از انقلاب اسلامی و کشور دفاع کردند. منافقین فکر می‌کردند این مردم با آن‌ها همراهی کرده و منافقین با به راه انداختن یک ستون نظامی می‌توانند با حمایت مردم وارد کشور شوند. اما، منافقین توسط فرماندهی شهید صیاد شیرازی و همکاری سایر نیرو‌ها به درک واصل شدند.

وی ادامه داد: منافقین از شکست سال ۶۷ تا در عملیات مرصاد تاکنون دیگر ظهور و بروز چندانی نداشتند و به بدبختی دچار شدند این عاقبت کسانی است که به کشور خود و اسلام و قرآن خیانت کند.

فرمانده هوانیروز ارتش با بیان اینکه این یگان نوک پیکان همه ماموریت‌هاست، تصریح کرد: هوانیروز ارتش هم اکنون در مرز‌های هوایی پشتیبانی از مرز‌ها را انجام می‌دهد و در پشتیبانی از همه یگان‌ها اعم از مرزبانی فرماندهی کل انتظامی حضور قدرتمندی دارد.

امیر قربانی با اشاره به عملیات‌های مردم‌یاری هوانیروز ارتش تصریح کرد: هوانیروز در سیل‌های گلستان، لرستان و خوزستان، زلزله کرمانشاه و سایر بحران‌ها خدمات بسیاری به مردم انجام داد که یکی از آن‌ها انجام ۵۰۰ سورتی پرواز در یک روز در جریان زلزله کرمانشاه است.

وی افزود: اورژانس هوایی نیز هم اکنون ۳۰ استان را زیر پوشش خود دارد و ۲ هزار نفر را از مرگ حتمی نجات داده است. جابجایی اعضای پیوندی توسط هواپیما‌های هوانیروز انجام می‌شود که از این طریق نیز افراد بسیاری نجات یافتند.

فرمانده هوانیروز ارتش عنوان کرد: هوانیروز ارتش امروز در آمادگی رزمی به حد بسیار مطلوبی رسیده است که این مهم با وجود تحریم‌های سخت در حوزه هوایی حاصل شده است.

امیر قربانی با اشاره به خودکفایی هوانیروز ارتش تصریح کر: نهضت قطعه سازی در هوانیروز ارتش با ساخت و نصب ۸۰۰ نوع قطعه نقش مهمی در ارتقای آمادگی رزم هوانیروز ارتش داشته است. البته نصب دوربین‌های بومی دید در شب نیز جزو دستاورد‌های هوانیروز ارتش به شمار می‌رود.

فرمانده هوانیروز ارتش در پایان خاطرنشان کرد: امروز هوانیروز ارتش به عنوان بزرگ‌ترین و قدرتمندترین ناوگان بالگردی غرب آسیا فعالیت می‌کند.

وی افزود: این یگان به آنچه بالگرد‌های روز دنیا در حوزه سامانه‌های دید در شب، موشک‌های نقطه‌زن و بسیار موارد دیگر دارند، مجهز شده است که موجب شده یک قدرت بازدارندگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حاصل شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->