وعده صادق ۳ پایانی بر شرارت‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی خواهد بود آغاز درگیری پدافند تهران در مناطق مرکزی شهر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم نتانیاهو بالاخره از پناهگاه خارج شد نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۱۴ پهپاد و ۳۰ ریزپرنده صهیونیستی در مرز‌های کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد | ان بی سی: پنتاگون در جلسه‌ای اضطراری درخواست اسرائیل را بررسی می‌کند گروسی: تاسیسات غنی‌سازی فردو و رآکتور آب سنگین خنداب آسیب ندیده‌اند تمسخر گنبد آهنین اسرائیل توسط یک شهروند کرانه باختری + فیلم جزئیات موج جدید حملات پهپادی ایران به اسرائیل در روز دوم وعده صادق ۳ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قائم‌مقام آستان قدس رضوی، رییس سازمان خصوصی‌سازی شد

  • کد خبر: ۱۷۵۳۱۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
قائم‌مقام آستان قدس رضوی، رییس سازمان خصوصی‌سازی شد
وزیر امور اقتصادی و دارایی با صدور احکامی حسین قربان زاده را به عنوان مشاور خود و مالک رحمتی را به عنوان رییس سازمان خصوصی‌سازی منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر اقتصاد در حکمی که برای حسین قربان زاده صادر کرده با تقدیر از اقدامات سازنده وی در سمت قبلی، مسئولیت امور زیر را به جانشینی از خود به او محول کرد:

-نظارت بر تامین مالی تولید و سرمایه گذاری بویژه در پروژه‌های پیشران

-نظارت بر طرح‌های تحولی وزارتخانه- ایجاد هماهنگی در اقدامات روسای سازمان‌های تابعه وزارت اقتصاد

-تطبیق عملکرد مدیران با برنامه‌های مصوب در حوزه تامین مالی و تجارت.

سید احسان خاندوزی همچنین در حکم انتصاب مالک رحمتی به عنوان رییس کل سازمان خصوصی‌سازی ماموریت‌های زیر را به وی محول کرده است:

-انجام امور دبیرخانه هیات مولدسازی و تحقق اهداف بودجه‌ای با شفافیت کامل فرآیند‌ها

-تلاش و پیگیری به جهت دستیابی به اهداف کلی اصل ۴۴ قانون اساسی

-استفاده از شیوه‌های نوین و روش‌های متنوع در قیمت گذاری و واگذاری

-آسیب‌شناسی و اصلاح روش‌های واگذاری سهام شرکت‌ها و تصدی‌های قابل واگذاری دولتی

-تدوین و اجرای راهکار‌های تسهیل دستیابی به توسعه مشارکت‌های عمومی

-تقویت نظام کنترل اهداف پس از واگذاری در ترتیبات حقوقی و قرارداد واگذاری‌ها

بر اساس این گزارش مالک رحمتی فارغ التحصیل مقطع دکتری و دارای سوابق اقتصادی و اجرایی در آستان قدس رضوی، وزارت کشور و بنیاد شهید می‌باشد که پیش از این قائم مقام آستان قدس، مدیرعامل سازمان اقتصادی رضوی، عضو هیات امنا و ریاست بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس و عضویت هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر و مسئولیت در سطوح مدیریتی وزارت کشور از دیگر سوابق و مسوولیت‌های رحمتی است.

گفتنی است حسین قربان زاده پیش از این ریاست سازمان خصوصی سازی را عهده دار بود و در کارنامه وی اجرای برنامه‌های مهمی، چون بزرگترین واگذاری رقابتی و شفاف ایران و انجام مقدمات اجرایی طرح مولد سازی دارایی‌های دولت به چشم می‌خورد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->