حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار پلیس در خصوص کلاهبرداری به شیوه فروش حواله خودرو

  • کد خبر: ۱۷۵۳۶۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
هشدار پلیس در خصوص کلاهبرداری به شیوه فروش حواله خودرو
رئیس اداره فرهنگی اجتماعی پلیس آگاهی فراجا به شهروندان در ارتباط با کلاهبرداری به شیوه فروش حواله خودرو هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ محمد شریفی در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی شکایاتی مبنی بر فعالیت کلاهبرداری شخصی از طریق فروش حواله خودرو و عدم تحویل خودروها، پرونده به کارآگاهان پلیس اگاهی شهرستان سبزوار ارجاع شد.

وی افزود: بررسی‌های اولیه کارآگاهان حاکی از این بود که فردی به هویت معلوم اقدام به فروش حواله خودرو به مبلغی بالاتر از کارخانه و کم‌تر از قیمت بازار آزاد کرده و پس از اینکه حدود ۴۰ الی۵۰ دستگاه خودرو را سر موعد تحویل داده متواری شده است.

رئیس اداره فرهنگی اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه مالباختگان از شهر‌های مختلف تهران، سمنان، ورامین، سبزوار، ششتمد، خوشاب، داورزن، جوین، جغتای اقدام به واریز پول به حساب متهم کرده بودند، تصریح کرد: طبق تحقیقات تاکنون بیش از ۳۰۰ نفر شاکی شناسایی شده که ارزش کلاهبرداری صورت گرفته بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی گفت: پس از یک ماه تلاش شبانه روزی کارشناسان دایره اطلاعات جنایی و کلاهبرداری پلیس آگاهی مشخص شد که متهم در چندین استان کشور (تهران، مشهد، کرمان، مازندران و گلستان) در حال تردد بوده که وی در شهر گرگان شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه در منزلش شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ شریفی تصریح کرد: پس از انتقال این کلاهبردار به اداره پلیس آگاهی وی اعتراف کرد با همکاری چهار نفر دیگر و با برنامه ریزی قبلی اقدام به فروش حواله خودرو کرده و پس از تحویل چندین دستگاه سرموعد و جلب اعتماد شهروندان متواری شده است.

وی با بیان اینکه متهم نامبرده با قرار بازداشت موقت تحویل زندان شد، گفت: با این حال نظر به مراجعه روزانه شکات جدید تحقیقات جهت شناسایی متهمان متواری کماکان ادامه دارد.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا ضمن هشدار به شهروندان توصیه و هشدار داد: به هیچ عنوان فریب تبلیغات و آگهی‌های افراد کلاهبردار در سایت‌ها و ... را نخورید و حتما در این خصوص از منابع رسمی و معتبر اقدام به ثبت نام و خرید خودرو کنند.

وی با اشاره به سوءاستفاده برخی کلاهبرداران در فروش حواله خودرو‌ها به متقاضیان اظهار داشت: شهروندان می‌بایست فریب وعده‌های پوچ و وسوسه انگیز شرکت‌های بدون مجوز و افراد ناشناس مبنی بر تحویل خودرو با شرایط ویژه و استثنایی را نخورند.

سرهنگ شریفی با بیان اینکه کلاهبرداران معمولا طعمه‌های خود را از بین افرادی انتخاب می‌کنند که آشنایی کافی با فرآیند‌های قانونی ندارند، تصریح کرد: هموطنان لازم است در برخورد با شرکت‌های اجاره‌ای و فاقد مجوز دقت لازم را به عمل آورده و موارد مشکوک را در اسرع وقت با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ درمیان بگذارند.

منبع: پایگاه خبری پلیس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->