بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

افشای دلایل شکایت آجورلو از قربانزاده

  • کد خبر: ۱۷۵۳۹۷
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
  • ۱
افشای دلایل شکایت آجورلو از قربانزاده
شکایت مصطفی آجورلو از حسین قربانزاده چالش جدیدی را برای رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی به وجود خواهد آورد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مصطفی آجورلو، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال از حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی‌سازی شکایت کرده است. دلیل طرح شکایت مدیرعامل باشگاه استقلال از رئیس سازمان خصوصی‌سازی که به تازگی از سوی خاندوزی، وزیر اقتصاد از سمت خود در سازمان خصوصی‌سازی عزل شده چند مورد اساسی است.

مورد اولی که باعث شکایت آجورلو شده ادعای قربانزاده درباره افزایش ۶۰۰ درصدی قرارداد بازیکنان استقلال در فصل بیست و یکم است. طبق محاسباتی که آجورلو و مشاورانش انجام داده‌اند نهایت افزایشی که به قرارداد بازیکنان اعمال شده ۷۰ درصد است که فاصله بسیاری با عدد ادعایی قربانزاده دارد.

 ادعای قربانزاده درباره گرفتن وثیقه از آجورلو و دیگر مدیران باشگاه استقلال دلیل دیگری از طرح شکایت آجورلو است؛   گفته می‌شود آجورلو بدون اینکه حتی یک فیش حقوقی در دادسرا گرو بگذارد و تنها به شرط قول حضور در جلسه آتی رسیدگی به شکایتی که از سوی قربانزاده مطرح شده، دادسرا را ترک کرده و موضوع گذاشتن وثیقه سنگین صحت ندارد. حتی از دیگر مدیران باشگاه استقلال نیز وثیقه‌ای گرفته نشده است.

موضوع دیگر که سبب طرح شکایت مدیرعامل سابق از قربانزاده شده به ادعای قربانزاده درباره گرفتن پاداش دلاری از یک هوادار قطری از سوی مدیرعامل سابق استقلال مربوط می‌شود. آجورلو در شکایت خود از قربانزاده خواستار اثبات این موضوع شده وبابت طرح این مسئله اعاده حیثیت کرده است.

موارد دیگری هم هست که مدیرعامل سابق آبی‌ها را به سمت شکایت از رئیس سابق سازمان خصوصی کشانده است. قربانزاده در کلاب هاوس ادعا کرده بود که در زمان مدیریت آجورلو در بخش امور مالی باشگاه دستگاه پوز گذاشته شده است و از بازیکنان مبالغی دریافت شده که آجورلو بابت طرح این موضوع نیز از رئیس سازمان خصوصی‌سازی شکایت و خواستار اثبات این موضوع هم شده است.

اینکه قربانزاده روی چه مدارک و اسنادی چنین اتهاماتی را به مدیرعامل سابق باشگاه استقلال وارد کرده مشخص نیست، اما درمحکمه قطعا باید فردی که چنین مسائلی را مطرح می‌کند ادله و دلایل محکمی برای ارائه قاضی داشته باشد تا به نوعی بتواند خود را از شکایت آجورلو مصون بدارد.

هیچ بعید نیست برخی از این ادعا‌ها به سبب تحت فشارقرارداد مقامات قضایی برای اعمال جرایمی علیه مدیران سابق استقلال باشد، اما حقیقتا اثبات این موضوع نیز ممکن نیست و باید در همان حد گمانه‌زنی به آن نگریست.

به هرحال شکایت آجورلو از قربانزاده به طور قطع یک چالش جدید برای رئیس سابق سازمان خصوصی‌سازی ایجاد خواهد کرد وفردی که در یک بازه زمانی قابل توجهی نگاه هوادارن استقلال را به سمت و سوی خود جلب کرده بود حالا خود نیز با چالش شکایت آجورلو مواجه شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدنور
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۳۱
0
0
هدفشون حذف استقلال از آسياو عدم موفقيت تاج كبير بود كه با به حاشيه بردن مديران و تيم به هدفشون رسيدن و آقاي قربان زاده ماموريتش رو انجام دادمطمنااز ايشون دفاع هم خواهند كرد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->