قیمت طلا در اولین روز فعال شدن اسنپ بک چقدر شد؟ (۶ مهر ۱۴۰۴) با فعالسازی مکانیسم ماشه آیا خودروسازان چینی، بازار ایران را ترک می‌کنند؟ سود سهام عدالت تا روز جمعه به حساب دارندگان واریز می‌شود پیش‌بینی جهش قیمت‌ خودرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ حراج شمش طلا امروز برگزار می‌شود (۶ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ مهر ۱۴۰۴) | لبو و شلغم به بازار آمد استاندار خراسان رضوی: شرط افزایش تولید کاغذ در خراسان رضوی، رعایت منافع کلی این استان است پیش فروش و فروش فوق العاده و اقساطی محصولات ایران‌خودرو از امروز آغاز می‌شود (۶ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نمی‌شود؟ مبلغ واریزی سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات از ناترازی انرژی تا تمرکز قدرت در تهران؛ چالش‌های بزرگ پیش‌روی صنایع و معادن خراسان رضوی صادرات خراسان رضوی از مرز ۱.۱۷ میلیارد دلار گذشت مدیران اجرایی باید باور کنند که کشور در جنگ اقتصادی است رئیس خانه صمت خراسان رضوی: ۷۰ درصد برنامه توسعه محقق نشده است پیش‌بینی بورس در روز یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ قیمت نقره آماده صعود به کانال ۱۹۰ هزار تومانی شد (۵ مهر ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های جدید بانک مرکزی برای تامین ارز و تسهیل تجارت خارجی ویدئو| وزیر اقتصاد زمان واریز سود سهام عدالت را اعلام کرد+جزئیات (۵ مهر ۱۴۰۴) ابزار جدید بانک مرکزی برای مسدود کردن‌ حساب‌های مازاد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم تشدید قیمت‌ها جهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول افزایش قیمت ساندویچ و فست‌فود در مشهد (مهر ۱۴۰۴) حقوق کارگران در سال جاری دوباره افزایش می‌یابد؟ افزایش قیمت مرغ در مشهد (۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۳۰۰ میلیون تومان پاداش گزارش‌دهندگان ماینر‌های غیرمجاز افزایش ۲۰ درصدی قیمت شیر در خراسان رضوی و نگرانی دامداران و مصرف‌کنندگان
سرخط خبرها

آغاز به کار نمایشگاه‌های بهاره از ۱۰ تا ۱۵ اسفند

  • کد خبر: ۱۷۵۴۹
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
آغاز به کار نمایشگاه‌های بهاره از ۱۰ تا ۱۵ اسفند
تاریخ برگزاری نمایشگاه‌های بهاره بستگی به استان از ۱۰ لغایت ۲۵ اسفند ماه متفاوت خواهد بود و در تهران از نیمه اسفندماه آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلامی، سخنگوی ستاد تنظیم بازار گفت: تدابیر ویژه‌ای برای آرامش بخشی به بازار و تامین اقلام مورد نیاز مردم در این ایام پیش‌بینی شده که برگزاری نمایشگاه‌ها و برنامه‌های فروش فوق العاده در تهران و سایر استان‌ها از آن جمله است.

وی با تاکید بر اینکه برنامه فروش فوق العاده در اکثر استان‌ها مصوب شده است، تاکید کرد: عرضه کالا‌ها با تخفیف مناسب در این نمایشگاه‌ها و برنامه‌های فروش فوق العاده صورت می‌گیرد و برآورد‌ها حکایت از آن دارد که تا کنون برنامه ویژه برگزاری ۳۷ نمایشگاه در سراسر کشور تدوین شده است.

وی درباره محل برگزاری نمایشگاه‌های تهران نیز گفت: نمایشگاه‌های تهران در مکان‌های حکیمیه، بوستان ارم، فرهنگسرای خاوران، بوستان ولایت، مصلای تهران، شهر آفتاب و بوستان گفتگو برگزار خواهد شد.


کلامی افزود: به منظور استمرار آرامش و ثبات نسبی بازار و جلوگیری از سوء استفاده برخی فعالین و واسطه‌ها و افزایش تقاضا در ایام پایانی سال و تامین مکفی مایحتاج عمومی، دستور العمل تشدید بازرسی و نظارت ویژه ایام پایانی سال به تمامی اتاق‌های اصناف سراسر کشور ابلاغ گردیده است.


وی درباره زمان برگزاری این نمایشگاه‌ها توضیح داد: تاریخ برگزاری نمایشگاه‌ها بسته به استان از ۱۰ لغایت ۲۵ اسفند ماه متفاوت خواهد بود و در تهران از نیمه اسفندماه آغاز خواهد شد.


عرضه کالا‌های خارجی در نمایشگاه‌ها ممنوع است

سخنگوی ستاد تنظیم بازار با تاکید بر اینکه نمایشگاه‌ها با هدف حمایت از تولید کننده و مصرف کننده برگزار می‌شود، گفت: عرضه کالا‌های خارجی در نمایشگاه‌ها ممنوع است و در صورت عرضه کالای خارجی، برخورد قانونی از سوی مراجع نظارتی صورت گرفته و غرفه عرضه کننده با هماهنگی سازمان‌های تعزیرات حکومتی و حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان جمع آوری خواهد شد.


وی به الزام سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها به تامین مکفی و حداکثری کالا‌های اساسی در نمایشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: غرفه ویژه بازرسی اصناف در تمامی نمایشگاه‌ها پیش بینی شده و نمونه کالا‌های قیمت‌گذاری شده به صورت پلمپ در معرض دید مردم و خریداران در در غرفه بازرسی قرار می‌گیرد تا به عنوان مبنای قیمت کالا باشد.

 

به گفته وی هماهنگی‌های لازم با نیروی انتظامی، اورژانس و ... صورت گرفته تا هزینه‌های مرتبط با ایمنی بهداشت، سلامت و حتی رفاهی (پارکینگ و ...) حداقل از سال قبل پایین‌تر باشد.

وی گفت: ستاد تنظیم بازار در تازه‌ترین نشست خود بر عدم کاهش تعداد غرف در نمایشگاه‌ها نسبت به سال گذشته و بلامانع بودن افزایش تعداد غرفه‌ها تاکید کرده است و با هدف رفاه حال مردم اجاره غرف درنمایشگاه‌ها نسبت به سال گذشته افزایش نخواهد یافت.



ساعت کار مراکز عرضه در ایام پایانی سال افزایش خواهد یافت

کلامی افزود: در خصوص توزیع میوه و تره‌بار در ایام پایانی سال با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان از طریق عرضه محصولات تازه، با کیفیت، قیمت مناسب و کنترل‌های بهداشتی تمهیداتی صورت گرفته است.

سخنگوی تنظیم بازار اعلام کرد که جهت رفاه حال شهروندان ساعت کار مراکز عرضه در ایام پایانی سال افزایش خواهد یافت و میوه تنظیم بازار (سیب و پرتقال) ایام پایانی سال تامین وآماده توزیع است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->