انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای درپی انفجار بندر شهید رجایی، هیچ‌گونه آلودگی وارد خلیج‌فارس نشده است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هدایت تحصیلی چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان دارد؟ شرایط برگزاری مجازی کلاس‌های دانشگاه‌ها در تابستان ۱۴۰۴ جزئیاتی از خنثی‌سازی ۴ عملیات انفجاری داعش در ۴ استان کشور «انبه» میوه مفید برای سلامت قلب زنان ممنوعیت سگ‌گردانی در کاشمر ذرت، انرژی‌‌بخش طبیعی برای کودکان و بزرگسالان تزریق بیش از ۲۰۰ هزار دُز واکسن پنج‌گانه به کودکان در مشهد و خراسان رضوی برنامه‌های جدید سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ محیط دریایی قند کدامیک در ایجاد دیابت مؤثرتر است؛ نوشیدنی‌ها یا غذا‌های جامد؟ سلول‌های خورشیدی بر بام مدارس با هزینه خیرین راه‌اندازی می‌شوند ثبت‌نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش آغاز شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف جسد یک نوزاد در بابلسر + توضیح نیروی انتظامی

  • کد خبر: ۱۷۵۵۲۸
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
کشف جسد یک نوزاد در بابلسر + توضیح نیروی انتظامی
نیروی انتظامی بابلسر در ارتباط با کشف جسد نوازد حدود هفت ماهه با هویت نامعلوم در رودخانه بابلرود توضیحاتی ارایه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، از صبح امروز یکشنبه تصویر جسد یک نوزاد که بر روی آب در رودخانه بابلرود در محدوده بابلسر معلق بوده مورد توجه بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته است.

سن این نوزاد از سوی کارشناسان و افراد حاضر در صحنه باتوجه به اینکه دست و پای آن شکل گرفته و موی سر آن مشخص بوده، هفت ماه عنوان شده است.

بر اساس فیلمی که در فضای مجازی دست به دست می‌شود، شهروندان این نوزاد را از داخل رودخانه بابلرود خارج و بعد از قرار دادن در یک نایلون آن را کنار رودخانه زیر خاک قرار می‌دهند.

تعداد بازدید : 293

کشف نوزاد در بابلرود تایید می‌شود

در این پیوند سرهنگ سید جعفر افضلی فرمانده انتظامی شهرستان بابلسر گفت: کشف یک نوزاد حدود هفت ماهه با هویت نامعلوم در رودخانه بابلرود صحت دارد و پلیس کار خود را برای کشف این ماجرا آغاز کرده است.

وی بیان داشت: این نوزاد که بنابر شواهد دست و پای آن کامل و حتی موی سر آن هم شکل گرفته، هفت ماهه است.

سرهنگ افضلی افزود:، چون این نوزاد داخل آب بود صورت آن کبود شده که چهره آن قابل شناسایی نیست.

فرمانده انتظامی بابلسر گفت: نیرو‌های امدادی آتش نشانی بابلسر این نوزاد را به امامزاده ابراهیم (ع) این شهر منتقل کردند تا از آنجا برای انجام ادامه فرایند، به پزشکی قانونی منتقل شود.

رودخانه بابلرود یکی از رودخانه‌های پر آب مازندران است که از قلب جنگل‌های هیرکانی در سوادکوه مازندران سرچشمه می‌گیرد و بعد از طی مسافت ۷۸ کیلومتری و عبور از سه شهرستان سوادکوه، بابل و بابلسر به دریای خزر می‌ریزد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->