پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

تیک‌آف قیمت‌ بلیت‌های هواپیما!

  • کد خبر: ۱۷۵۶۱۸
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۸
تیک‌آف قیمت‌ بلیت‌های هواپیما!
گرانفروشی بلیت هواپیما ظاهرا تمامی ندارد و اگر چه چند روزی است که افزایش ۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما با عنوان ارزش افزوده در حال اعمال است، اما ظاهرا این اعمال‌های جدید نیز نتوانسته نظر مساعد ایرلاین‌ها را جلب کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گرانفروشی بلیت هواپیما ظاهرا تمامی ندارد و اگر چه چند روزی است که افزایش ۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما با عنوان ارزش افزوده در حال اعمال است، اما ظاهرا این اعمال‌های جدید نیز نتوانسته نظر مساعد ایرلاین‌ها را جلب کند.

بعد از کش و قوس‌های فراوان در خصوص افزایش قیمت بلیت هواپیما که در نهایت منجر به ابلاغ افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما از سوی ستاد تنظیم بازار شد در اوسط تیر ماه امسال بود که محمد محمدی‌بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد طی جلسه‌ای که شرکت‌های هواپیمایی با وزیر راه و شهرسازی داشتند مقرر شد قیمت بلیت هواپیما را تا ۱۰ روز آینده بر اساس همان افزایش ۲۹درصدی نگه دارند.

او با بیان اینکه با اختیار سازمان هواپیمایی کشوری و شورای‌عالی هواپیمایی کشوری، پس از مهلت ۱۰ روزه یعنی از ۲۴ تیر ماه، ۹ درصد به قیمت بلیت هواپیما اضافه می‌شود افزود: افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت در اردیبهشت ماه بر این اساس بود که ۲۰ درصد افزایش قیمت بلیت به‌همراه ۹ درصد ارزش افزوده اعمال شود، اما حالا با مجوز سازمان هواپیمایی کشوری، ۹ درصد قیمت ارزش افزوده به قیمت بلیت اضافه می‌شود تا بهای بلیت ۲۹ درصد قبلی به‌همراه ۹ درصد ارزش افزوده گران شود.

ایرلاین‌ها نسبت به پایین بودن اعمال افزایش قیمت بلیت هواپیما در اعتراض خود بسیار جدی هستند و به همین منظور به هر نحوی که شده تلاش خواهند کرد تا پیشنهاد چند ماه قبل خود را که نزدیک ۱۰۰ درصد رشد بود را پیاده و عملیاتی کنند

این اظهارات نشان می‌داد که ایرلاین‌ها نسبت به پایین بودن اعمال افزایش قیمت بلیت هواپیما در اعتراض خود بسیار جدی هستند و به همین منظور به هر نحوی که شده تلاش خواهند کرد تا پیشنهاد چند ماه قبل خود را که نزدیک ۱۰۰ درصد رشد بود را پیاده و عملیاتی کنند.

این روز‌ها برخی از متقاضیان سفر با ناوگان هوایی در تماس با خبرگزاری بازار با بیان اینکه به شدت بلیت هواپیما کمیاب شده است عنوان می‌کنند که برخی سایت‌ها و برخی آژانس‌های فروش بلیت از نرخ‌ها و تعرفه‌های اعلام شده تبعیت نمی‌کنند و به راحتی بلیت هواپیما را به عناوین مختلف گران‌تر به فروش می‌رسانند.

اگر چه جعفر یازرلو سخنگوی هواپیمایی در خصوص این تخلفات بار‌ها و بار‌ها اعلام کرده است که مردم می‌توانند شکایات خود را به سازمان هواپیمایی گزارش کنند، اما ظاهرا برخی از مسافران یا از روی بی اطلاعی و یا از روی ترس از دست دادن پرواز اقدام به ثبت شکایت خود نمی‌کنند.

یازرلو: مسافران بخش هوایی بلیت‌های خود را از سایت‌های معتبر و پیش از موعد سفر خریداری کرده تا با مشکل بازار سیاه و گرانفروشی مواجه نشوند. اما در صورت دریافت شکایت مردمی درخصوص گرانفروشی بلیت، پرونده تعزیزاتی و قضایی تشکیل خواهد شد.

او در پاسخ به این پرسش که ظاهرا داستان افزایش قیمت بلیت تمامی ندارد و آیا ثبت شکایتی در این خصوص داشته اید به خبرگزاری بازار گفت: مسافران بخش هوایی بلیت‌های خود را از سایت‌های معتبر و پیش از موعد سفر خریداری کرده تا با مشکل بازار سیاه و گرانفروشی مواجه نشوند. اما در صورت دریافت شکایت مردمی درخصوص گرانفروشی بلیت، پرونده تعزیزاتی و قضایی تشکیل خواهد شد، مسافران بخش هوایی مطمئن باشند هر نوع تخلف گرانفروشی رصد و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: مسافران بلیت خود را از شرکت‌های هواپیمایی، سایت‌ها و درگاه‌های مجاز فروش بلیت تهیه کنند و همچنین به منظور جلوگیری از بازار سیاه و سودجویی برخی از افراد، قبل از موعد سفر و عزیمت به فرودگاه نسبت به برنامه‌ریزی و تهیه بلیت اقدام کنند.

اما کمیاب شدن بلیت هواپیما ظاهرا تمامی ندارد و اکثر ایرلاین‌ها تلاش دارند تا با زمینگیر کردن هواپیما تا حدودی در بالا بردن تقاضا برای بالا بردن قیمت بلیت هواپیما و در نهایت گران‌تر کردن قیمت‌ها موفق عمل کنند.

این اقدام اگر چه تازگی ندارد و ظاهرا هم تمامی ندارد، اما به نظر می‌رسد افزایش پلکانی قیمت بلیت هواپیما در دستور کار وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی قرار دارد. چرا که اخیرا شرکت‌های هواپیمایی به دلیل آنچه که پایین بودن قیمت بلیت عنوان می‌کنند درخواست جدیدی برای افزایش قیمت دوباره را به سازمان هواپیمایی ارائه کرده اند و این درخواست نیز در این سازمان در حال بررسی است.

اما محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری معتقد است که بخش مهمی از التهابات بازار بلیت هواپیما، ناشی از فعالیت برخی وبگاه‌های غیر مجاز است.

محمدی بخش: تا قبل از افزایش اخیر، به مدت ۲۲ ماه افزایش قیمت بلیت هواپیما نداشتیم بنابراین درخواست اخیر شرکت‌های هواپیمایی را برای افزایش قیمت دوباره بررسی می‌کنیم

او می‌گوید: تا قبل از افزایش اخیر، به مدت ۲۲ ماه افزایش قیمت بلیت هواپیما نداشتیم بنابراین درخواست اخیر شرکت‌های هواپیمایی را برای افزایش قیمت دوباره بررسی می‌کنیم.

تعدادی از سایت‌ها اقدام به فروش غیر مجاز بلیت کردند که با حکم مرجع قضایی ۱۹ وبگاه مسدود شدند، اما اینکه چگونه همچنان در حال فعالیت هستند را از دستگاه قضایی و امنیتی پیگیری می‌کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه وظیفه سازمان هواپیمایی کشوری رصد، پایش، ارزیابی و نظارت است افزود: تعدادی از سایت‌ها اقدام به فروش غیر مجاز بلیت کردند که با حکم مرجع قضایی ۱۹ وبگاه مسدود شدند، اما اینکه چگونه همچنان در حال فعالیت هستند را از دستگاه قضایی و امنیتی پیگیری می‌کنیم.

پیگیر مسدود سازی پایگاه‌های غیر مجاز هستیم تا بازار بلیت را آشفته نکنند، اما هنوز این سایت‌ها به طور کامل مسدود نشده اند و به همین دلیل به التهابات بازار دامن زده می‌شود

محمدی بخش در پاسخ به این سوال که آیا با مسدود شدن این سایت‌ها آرامش به بازار فروش بلیت بازگشته تاکید کرد: پیگیر مسدود سازی پایگاه‌های غیر مجاز هستیم تا بازار بلیت را آشفته نکنند، اما هنوز این سایت‌ها به طور کامل مسدود نشده اند و به همین دلیل به التهابات بازار دامن زده می‌شود.

این اظهارات و این اتفاقات در حالی مطرح و رخ داده است که دو هزار صندلی به ناوگان هوایی تا پایان شهریور اضافه خواهد شد و این با کمیاب شدن و زمینگیر کردن عمدی هواپیما توسط برخی ایرلاین‌ها منافات دارد.

در حال حاضر ۳۳۳ فروند هواپیما در کشور موجود است که از این تعداد ۱۸۳ فروند هواپیما فعال و مابقی زمین گیر هستند.

آنطور که آمار‌های سازمان هواپیمایی کشوری نشان می‌دهد در حال حاضر ۳۳۳ فروند هواپیما در کشور موجود است که از این تعداد ۱۸۳ فروند هواپیما فعال و مابقی زمین گیر هستند بنابراین قرار است در یک بازه زمانی هواپیما‌هایی که قابلیت بازگشت دارند تعمیر شده و آن‌هایی که قابلیت بازگشت ندارند از آمار کلی حذف شوند.

آنطور که سازمان هواپیمایی اعلام کرده و برخی از مقامات مسئول این سازمان نیز به آن اشاره داشته اند شماری هواپیمای دست دوم وارد و ثبت شده که به مرور وارد چرخه پروازی می‌شوند و تعدادی نیز خریداری شده و به ناوگان اضافه می‌شوند که از اول مرداد تا پایان شهریور به تدریج دو هزار صندلی به ناوگان هوایی اضافه می‌شود.

منبع: بازار

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->