وضعیت هشدارآمیز تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی و آمار نگران‌کننده تلفات در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ | مشهد در صدر نقاط حادثه خیز استان است ربودن همسر سابق برای ازدواج دوباره ! قتل مالک ساختمان درحال احداث با شلیک گلوله شاسی سواران در بلوار جانباز مشهد قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل تخریب بیش از ۱۲ ساختمان در ترکیه در پی زلزله قوی ۶.۱ ریشتری دستگیری ۷ تروریست در عراق (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش قربانیان کرونا تا یکهزار و ۳۱۰ نفر

  • کد خبر: ۱۷۶۱۰
  • ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۳
افزایش قربانیان کرونا تا یکهزار و ۳۱۰ نفر
چین در آخرین گزارش خود اعلام کرد که تاکنون یکهزار و ۳۱۰ نفر قربانی ویروس مرگبار کرونا شده اند.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از اسپوتنیک، کمیسیون استان «هوبی» اعلام کرد که تنها در روز چهارشنبه، بیست و سوم بهمن ماه، ۲۴۲ نفر به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین شمار مبتلایان به این ویروس در هوبی نیز با ۴۴ درصد افزایش به ۴۸ هزار و ۲۰۶ نفر افزایش یافته است و در عین حال سه هزار و ۴۰۰ بیمار مبتلا به کرونا از بیمارستان مرخص شده‌اند.
ویروس کرونا از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه امسال) در شهر «ووهان» مرکز هوبی شیوع پیدا کرد.
«شی جین پینگ» رییس جمهوری خلق چین اعلام کرده است که کشورش پیشرفت‌های بسیار مثبتی در مهار ویروس کرونا به دست آورده است.
رییس جمهوری چین از مسوولان ذیربط خواست که از اتخاذ تدابیر افراطی در ارتباط با کرونا خودداری کرده و سهل‌انگاری نیز به خرج ندهند و زمینه را برای از سرگیری فعالیت‌های تجاری مهیا کنند.

چین برای کنترل ویروس کرونا ۱۶ شهر در استان هوبی را قرنطینه کرده است و حدود ۵۰ میلیون نفر در محدودیت کامل قرار گرفته و اجازه خروج ندارند.
 
منبع: ایرنا




 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->