افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تایید سلامت ۴ کانتینر گوشت منجمد وارداتی از برزیل

  • کد خبر: ۱۷۶۱۸۸
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷
تایید سلامت ۴ کانتینر گوشت منجمد وارداتی از برزیل
سرپرست سازمان دامپزشکی کشور سلامت ۴ کانتینر گوشت منجمد گوساله وارداتی از برزیل را تایید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وحید صالحی سرپرست سازمان دامپزشکی کشور در واکنش به ابهامات مطرح شده در خصوص گوشت منجمد گوساله برزیلی از گمرک شهید رجایی بندرعباس به داخل کشور به روشنگری در این خصوص پرداخت و زوایای آن را تشریح کرد.

وی درباره ابهام‌های مطرح شده درباره ترخیص محموله گوشت منجمد گوساله وارداتی از برزیل اظهار داشت: این محموله در اسفند ماه ۱۴۰۰ وارد کشور شد و آزمایش‌های لازم توسط سازمان دامپزشکی برای ارزیابی سلامت محموله انجام و موید انطباق بهداشتی آن با الزامات بهداشتی واردات بوده است. اما به دلیل عدم تکمیل اسناد لازم این محموله، امکان ترخیص آن وجود نداشت، پس از پیگیری‌ها و تلاش‌های مستمر، در نهایت اواخر اسفند ۱۴۰۱ شرکت واردکننده توانست اسناد را تکمیل و به گمرک اظهار نمایند.

وی افزود: در واقع عدم خروج و ترخیص این محموله، مشکل سازمان دامپزشکی کشور یا گمرک نبوده است؛ چرا که در اصل این مشکل به دلیل عدم ارائه شدن اسناد محموله به شرکت وارد کننده بوده است.   همکاری مستمر و منظم سازمان دامپزشکی و گمرک همواره از اصول اولیه و وظایف این سازمان قلمداد می‌گردد.

صالحی تاکید کرد: شرکت وارد‌کننده با مراجعه به دستگاه قضایی و پس از اخذ دستور مقام قضایی در استان هرمزگان، مقرر شد در صورت انجام آزمایشات جدید و تایید سلامت محموله، بنا به درخواست شرکت وارد کننده، در فراورده‌های گوشتی حرارت دیده مصرف گردد.

سرپرست سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه این سازمان نیز پس از اخذ این دستور و پس از نمونه‌برداری و آزمایشات کامل، سلامتی محموله را احراز نمود افزود: البته استعلام و اخذ تاییدیه از سازمان غذا و دارو نیز صورت گرفته است.

به گفته وی در نهایت پس از طی این فرایند، مجوز ترخیص بهداشتی این محموله صادر و با تایید سایر نهاد‌های متولی  از گمرک ترخیص شد.

وی تصریح کرد:سازمان دامپزشکی کشور موظف به تامین سلامت فرآورده‌های خام دامی تولید داخل و همچنین وارداتی بوده و محموله مزبور در حال حاضر از انطباق بهداشتی برخوردار است، اسناد مربوط به آن موجود و قابل ارائه به دستگاه‌های مسئول  است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->