اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خراسان‌رضوی جزو ۵ استان برتر در حوزه اطلاع‌رسانی انتخابات است

  • کد خبر: ۱۷۶۲۱
  • ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸
خراسان‌رضوی جزو ۵ استان برتر در حوزه اطلاع‌رسانی انتخابات است
شورای اطلاع‌رسانی خراسان رضوی باید نسبت به تحرکات دشمن در فضای مجازی واکنش نشان داده و آن‌ها را خنثی کند.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: معاندین و ضد انقلاب در تلاش هستند تا با تحرکات خود در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی این مسئله را القا کنند که مردم مشارکت زیادی در انتخابات نخواهند داشت، در این راستا شورای اطلاع‌رسانی خراسان رضوی باید نسبت به تحرکات دشمن در فضای مجازی واکنش نشان داده و آن‌ها را خنثی کند.

حسن جعفری در جلسه شورای اطلاع رسانی استان که در محل دفتر معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: افرادی که در حوزه نظارت بر انتخابات فعالیت می‌کنند، داوطلبان، احزاب و جریان‌های سیاسی به همراه مردم چهار بخش فرآیند انتخابات را شامل می‌شوند.

وی افزود: هفته گذشته جلسه‌ای با حضور تمامی داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان برگزار کردیم که باید‌ها و نباید‌ها به همراه جزئیات «قانون شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت‌های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی» برای آن‌ها تبیین شد.

جعفری ادامه داد: در قالب یک کتابچه به تمامی داوطلبین موارد قانونی یادآوری شده است و اگر تخلفی توسط مسئولان ذی‌ربط گزارش شود، برخورد قانونی توسط نهاد‌های نظارتی صورت خواهد گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه حفظ و ارتقای سلامت انتخابات امری مهم است، عنوان کرد: در حوزه رای‌گیری و ارتقای سلامت انتخابات، هیات‌های اجرایی و هیات‌های نظارت همواره نظارت‌ها و کنترل‌های لازم را انجام می‌دهند، ضمن اینکه با به کارگیری دستگاه‌های الکترونیکی احراز هویت در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، آمار رای‌دهندگان برخط شده و خطای انسانی کاهش قابل ملاحظه‌ای می‌یابد.

جعفری با اشاره به اینکه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اولین انتخاباتی است که بعد از بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می‌شود، تصریح کرد: به همین منظور معاندین و ضد انقلاب در تلاش هستند تا با تحرکات خود در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی این مسئله را القا کنند که مردم مشارکت زیادی در انتخابات نخواهند داشت، در این راستا شورای اطلاع‌رسانی خراسان رضوی باید نسبت به تحرکات دشمن در فضای مجازی واکنش نشان داده و آن‌ها را خنثی کند.

جعفری بیان کرد: خراسان رضوی تنها استانی بوده که ۱۲ شعبه اصلی برگزاری انتخابات در آن دارای فیبر نوری است، بنابراین سرعت پهنای باند نسبت به دوره قبلی ۴/۵ برابر افزایش یافته و دغدغه‌ای در این حوزه وجود ندارد.

وی در خصوص نحوه اطلاع‌رسانی اطلاعیه‌های ستاد انتخابات، گفت: در ایام انتخابات طبق قاعده اطلاعیه‌های ستاد انتخابات را بلافاصله اطلاع‌رسانی و در پرتال سایت استانداری خراسان رضوی منتشر می‌کنیم. خراسان رضوی هم‌اکنون در حوزه اطلاع‌رسانی انتخابات جزو پنج استان برتر کشور محسوب می‌شود.

جعفری با بیان اینکه هیچ دغدغه‌ای در حوزه اجرای انتخابات نداریم و همه شرایط محیا شده است، عنوان کرد: جمعه گذشته مانور پشتیبانی انتخابات را با حضور عوامل مختلف و مجریان انتخابات برگزار کردیم تا میزان آمادگی‌ها سنجش شود و این مانور‌ها در حوزه‌های مختلف تا زمان اخذ رای تداوم خواهد یافت.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->