لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام واعظ شهیدی: در ماه محرم سفره رحمت سیدالشهدا (ع) گسترده است

  • کد خبر: ۱۷۶۵۱۹
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳
حجت‌الاسلام واعظ شهیدی: در ماه محرم سفره رحمت سیدالشهدا (ع) گسترده است
سخنران حرم مطهر رضوی گفت: در ماه محرم سفره رحمت حضرت سیدالشهدا (ع) برای همه عزاداران گسترده است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام عبدالحمید واعظ شهیدی در ویژه برنامه عزاداری ویژه ماه محرم که شب گذشته، ۶ مرداد، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: وقتی یزید خلیفه مسلمین شد به والی مدینه نامه نوشت که یا از امام حسین (ع) برایش بیعت بگیرد و یا اینکه سر او را برای من بفرست و این دستور یزید مقدمات به وقوع پیوستن حادثه عاشورا را رقم زد.

وی با اشاره به جایگاه مردمی خاندان پیامبر (ص) بیان کرد: بعد از وقوع حادثه خونبار عاشورا یزید تحت فشار افکار عمومی از کرده خود پشیمان شد و شروع کرد به لعن و نفرین کردن عُبیدالله و او را به عنوان مقصر معرفی کرد و برای اینکه مخالفت خود را با کشتن سیدالشهدا (ع) اعلام کند، دستور داد برای آن حضرت مجالس عزاداری برگزار کنند.

سخنران حرم رضوی ابراز کرد: این معجزه سیدالشهدا (ع) است که هنوز چهلم آن حضرت نشده در شهر شام و حتی در کاخ یزید مجلس عزاداری برای ایشان برگزار شد و اهل بیت سیدالشهدا (ع) در این مجالس می‌نشستند و مردم می‌آمدند و به آن‌ها تسلیت می‌گفتند.

وی افزود: یزید بعد از شهادت سیدالشهدا (ع) دستور داده بود بر سر هر کوی و برزنی آب گوارا بگذارند تا مردم از آن آب بنوشند و قاتلان سیدالشهدا (ع) را لعن کنند؛ بنابراین مراسم عزاداری برای سیدالشهدا (ع) و یاران با وفای آن حضرت اندکی بعد از عاشورا آغاز شد و تا کنون هم ادامه دارد.

 

این کارشناس دینی بیان کرد: هر چند در برهه‌هایی از تاریخ برپایی مجالس عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) ممنوع شد، ولی به طور کلی مجالس سوگواری برای آن حضرت روز به روز رونق بیشتری گرفت و همه این مجالس مورد عنایت امام حسین (ع) است.

وی بیان کرد: طبق فرمایش امام صادق (ع) سفره رحمت حضرت سیدالشهدا (ع) در ماه محرم برای همه عزاداران گسترده است و آن حضرت همواره برای کسانی که برای ایشان اقامه عزا کرده‌اند دعا و استغفار می‌کنند و نتیجه این دعا آمرزش گناهان ما است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->