مشارکت ۲۸۰ هزار نفر در نماز عید فطر مشهد زمان تشییع پیکر دو شهید انفجار کلانتری در مشهد اعلام شد عید فطر، جشن پرنشاط شکرگزاری رهبر انقلاب در خطبه های نماز عید فطر: ماه رمضان یک پدیده توحیدی است| پاسخ ایران به هر شرارتی ضربه متقابل و محکم است+ فیلم اللهُ اَکبَرُ وَ لِلّهِ الحَمد | روایت شهرآرانیوز از اقامه باشکوه نماز عید فطر در حرم مطهر رضوی حال و هوای ویژه حرم مطهر رضوی در آستانه عید سعید فطر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) زیباسازی حرم امام‌رضا(ع) با ۳۰ هزار بوته گل به‌مناسبت عید فطر اعلام روز عید فطر از سوی دفتر آیت‌الله سیستانی میزان زکات فطریه سال ۱۴۰۴ براساس نظر مراجع تقلید اسکان ۱۷ هزار زائر نوروزی در مساجد مشهد تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ | افزایش ظرفیت اقامت شبانه تا ۵۰ هزار نفر در صورت نیاز خداحافظی مردم روزه دار با سفره‌های افطاری ساده| ای ماه خدا دلمان برایت تنگ می‌شود برگزاری نماز عید فطر در حرم مطهر رضوی به امامت آیت‌الله علم‌الهدی از دعا تا زکات فطریه | اعمال عید فطر و حکمت‌های آن +فیلم اعلام روز عید فطر توسط دفتر آیت‌الله سیستانی عربستان فردا (یکشنبه ۱۰ فروردین) را عید فطر اعلام کرد آیا پرداخت فطریه مهمان به عهده میزبان است؟ برگزاری نماز عید سعید فطر در بیش از ۶۰۰ مسجد مشهد مقدس | مردم ساعت دقیق برگزاری نماز را از مسجد محل خود جویا شوند ویدئو | جزئیات برگزاری نماز عید سعید فطر در تهران اعلام شد هلال ماه شوال با چشم غیرمسلح در شامگاه یکشنبه ۱٠ فروردین ۱۴۰۴ رؤیت می‌شود
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام واعظ شهیدی: در ماه محرم سفره رحمت سیدالشهدا (ع) گسترده است

  • کد خبر: ۱۷۶۵۱۹
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳
حجت‌الاسلام واعظ شهیدی: در ماه محرم سفره رحمت سیدالشهدا (ع) گسترده است
سخنران حرم مطهر رضوی گفت: در ماه محرم سفره رحمت حضرت سیدالشهدا (ع) برای همه عزاداران گسترده است.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام عبدالحمید واعظ شهیدی در ویژه برنامه عزاداری ویژه ماه محرم که شب گذشته، ۶ مرداد، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: وقتی یزید خلیفه مسلمین شد به والی مدینه نامه نوشت که یا از امام حسین (ع) برایش بیعت بگیرد و یا اینکه سر او را برای من بفرست و این دستور یزید مقدمات به وقوع پیوستن حادثه عاشورا را رقم زد.

وی با اشاره به جایگاه مردمی خاندان پیامبر (ص) بیان کرد: بعد از وقوع حادثه خونبار عاشورا یزید تحت فشار افکار عمومی از کرده خود پشیمان شد و شروع کرد به لعن و نفرین کردن عُبیدالله و او را به عنوان مقصر معرفی کرد و برای اینکه مخالفت خود را با کشتن سیدالشهدا (ع) اعلام کند، دستور داد برای آن حضرت مجالس عزاداری برگزار کنند.

سخنران حرم رضوی ابراز کرد: این معجزه سیدالشهدا (ع) است که هنوز چهلم آن حضرت نشده در شهر شام و حتی در کاخ یزید مجلس عزاداری برای ایشان برگزار شد و اهل بیت سیدالشهدا (ع) در این مجالس می‌نشستند و مردم می‌آمدند و به آن‌ها تسلیت می‌گفتند.

وی افزود: یزید بعد از شهادت سیدالشهدا (ع) دستور داده بود بر سر هر کوی و برزنی آب گوارا بگذارند تا مردم از آن آب بنوشند و قاتلان سیدالشهدا (ع) را لعن کنند؛ بنابراین مراسم عزاداری برای سیدالشهدا (ع) و یاران با وفای آن حضرت اندکی بعد از عاشورا آغاز شد و تا کنون هم ادامه دارد.

 

این کارشناس دینی بیان کرد: هر چند در برهه‌هایی از تاریخ برپایی مجالس عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) ممنوع شد، ولی به طور کلی مجالس سوگواری برای آن حضرت روز به روز رونق بیشتری گرفت و همه این مجالس مورد عنایت امام حسین (ع) است.

وی بیان کرد: طبق فرمایش امام صادق (ع) سفره رحمت حضرت سیدالشهدا (ع) در ماه محرم برای همه عزاداران گسترده است و آن حضرت همواره برای کسانی که برای ایشان اقامه عزا کرده‌اند دعا و استغفار می‌کنند و نتیجه این دعا آمرزش گناهان ما است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->