معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هنر مقوله‌ای سیاست‌پذیر نیست یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید سریال نیش با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی در شبکه نمایش خانگی آرزوی ساخت فیلمی درباره فرهنگ و تاریخ مشهد دارم نقشی متفاوت از امین حیایی در فیلم کوکتل‌مولوتف + پوستر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ گفت‌و‌گو باحسن آخوندپور، فیلم ساز مشهدی سینما و تلویزیون کشور | می‌خواهم اثری جهانی از شاهنامه بسازم کتاب شفای الهامات منتشر شد
سرخط خبرها

جشنواره «گلدن کوین کنستانتین» به انیمیشن «ده سالگی» جایزه داد

  • کد خبر: ۱۷۶۵۵۵
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹
جشنواره «گلدن کوین کنستانتین» به انیمیشن «ده سالگی» جایزه داد
پویانمایی «ده سالگی» به کارگردانی فاطمه جعفری برنده جایزه سوم از یازدهمین جشنواره بین‌المللی انیمیشن «گلدن کوین کنستانتین» صربستان شد.

به گزارش شهرآرانیوز،  «ده سالگی» یک انیمیشن کوتاه ۱۸ دقیقه‌ای با تکنیک استاپ‌موشن است و فاطمه جعفری و مانی کاشیان به طور مشترک فیلم‌نامه این اثر را نوشته‌اند.

بنابر اعلام دبیرخانه جشنواره «گلدن کوین کنستانتین» ۸۰۸ فیلم از سراسر دنیا به این جشنواره ارسال شد که در پایان ۱۳۳ فیلم به بخش مسابقه راه یافتند.

بر همین اساس، از این تعداد ۷۴ فیلم در بخش مسابقه بزرگسال و ۵۹ فیلم در بخش مسابقه دانشجویی با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان «ده سالگی» برنده جایزه سوم این جشنواره شد.

انیمیشن کوتاه «ده سالگی» درباره پسری است که با پدرش در جنگلی دورافتاده زندگی می‌کند تا روزی که پدر برای پسرک، مرغابی وحشی را به دام می‌اندازد تا بلکه او را از تنهایی دربیاورد. حضور مرغابی دربند در کنار پسر و زندگی روزمره‌شان کنار یکدیگر رفته‌رفته موجب آشنایی بیشترشان می‌شود. تا جایی که اتفاق‌های ناخواسته در روند زندگی مرغابی و پسر دگرگونی نگاه پسر به جهان پیرامونش را به دنبال دارد.

بر اساس این خبر، پویانمایی‌های «آسمان دوست داشتنی» به کارگردانی امیر مهران و «جایگزین» به کارگردانی عبدالله علیمراد از تولیدات کانون پرورش فکری نیز در بخش مسابقه بزرگسال این جشنواره حضور داشتند.

این دوره از جشنواره «گلد کوین کنستانتین» با هدف ارتقای خلاقیت فرهنگی نویسندگان داخلی و خارجی در حوزه انیمیشن، آثار شرکت‌کننده را انتخاب کرد و در بخش دانشجویی و بزرگسال نمایش داد.

یازدهمین جشنواره بین‌المللی انیمیشن «گلد کوین کنستانتین» از روز ۲۶ تا ۲۹ تیر ۱۴۰۲ (۱۷ تا ۲۱ جولای ۲۰۲۳) در شهر نیس صربستان برگزار شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->