مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!  
سرخط خبرها

تغییر قوانین آزمایش ژنتیک حین بارداری در سازمان بهزیستی

  • کد خبر: ۱۷۶۶۷۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۹
تغییر قوانین آزمایش ژنتیک حین بارداری در سازمان بهزیستی
معاون پیشگیری از معلولیت‌های مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور از ارائه ۱۲۰ هزار مشاوره ژنتیک برای جامعه تحت پوشش و مراجعه‌کنندگان به مراکز مشاوره طی سال گذشته خبر داد.

افروز صفاری فرد در گفت و گو با شهرآرانیوز درخصوص برنامه مشاوره ژنتیک که از سال ۱۳۷۶ توسط سازمان بهزیستی اجرا می‌شود، اظهار کرد: عمدتا مشاوره‌های ژنتیک در چند مرحله قبل از ازدواج، پیش از بارداری و حین بارداری انجام می‌شود.

وی افزود: مشاوره‌های قبل از بارداری و حین بارداری همچنان توسط سازمان بهزیستی در حال انجام است، با این تفاوت که در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت باید مشاوره ژنتیک در مرحله حین بارداری به تایید پزشکان متخصصان ارائه شود؛ به عبارتی دیگر متخصص زنان باید تایید کند مشاوره ژنتیک برای زنان باردار انجام شود، اما برای سایر موارد آزمایشات انجام می‌شود.

معاون پیشگیری از معلولیت‌های مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: بعد از ابلاغ این قانون، دستورالعملی از سوی وزارت بهداشت صادر شد که حتما باید متخصص زنان این ارجاع را صادر کند و ما نیز آن را در مراکز بهزیستی ابلاغ کردیم در صورتی که زنان باردار برای مشاوره ژنتیک مراجعه می‌کنند حتما باید دارای تاییدیه متخصص زنان باشند.

صفاری فرد با بیان اینکه شاید تنها کار پیشگیری از معلولیت‌ها که از بروز و شیوع معلولیت به طور کامل پیشگیری می‌کند مشاوره ژنتیک باشد، توضیح داد: افرادی که سن بالا ازدواج می‌کنند و نگران این هستند که فرزندشان دچار مشکل باشد با آزمایشات ژنتیک حین بارداری می‌توانند سلامت فرزندشان را تایید کنند یا پزشک متخصص براساس تاریخچه‌ای که از زن باردار دریافت می‌کند به این نتیجه می‌رسد که باید مشاوره ژنتیک برای او انجام شود در همین راستا او را به مرکز ارجاع می‌دهند یا خانواده خودشان مستقیما به مراکز مشاوره ژنتیک مراجعه و درخواست انجام مشاوره و آزمایشات را دارند.

وی در همین راستا اعلام کرد که سال گذشته ۱۲۰ هزار مشاوره ژنتیک برای جامعه تحت پوشش و مراجعه‌کنندگان به مراکز مشاوره ارائه شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->