قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

تعطیلی کارمندان و کارِ بی‌وقفه کارگران در گرمای غیرقابلِ تحملِ عسلویه!

  • کد خبر: ۱۷۶۹۳۲
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
تعطیلی کارمندان و کارِ بی‌وقفه کارگران در گرمای غیرقابلِ تحملِ عسلویه!
رئیس کانون انجمن‌های صنفی پارس جنوبی گفت: روزانه تعدادی از کارگران دچار گرمازدگی و سرگیجه می‌شوند و به کلینیک و بیمارستان مراجعه می‌کنند. این وضعیتِ هر ساله‌ی کارگرانِ این منطقه است و هیچ فکری به حالشان نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا میرغفاری در خصوص بدی آب و هوا در منطقه عسلویه گفت: هوای این منطقه اواخر برج ۴ تا اوایل برج ۷ شرجی و دما در این منطقه به شدت بالا می‌رود و تحملِ این وضعیت برای کارگران سخت است. طی چند روز گذشته رطوبت هوا بیش از ۹۰ درجه و دمای هوا بالای ۴۵ درجه بوده، اما هیچ تصمیمی برای وضعیتِ کارگران اتخاذ نشده است.

وی گفت: در این مواقع کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت باید جلساتِ اضطراری تشکیل بدهند و راهکاری برای کاهش تلفاتِ و آسیب‌های ناشی از این وضعیت ارائه بدهند. اگر لازم است ساعات کار را کاهش دهند، حجم کار را کم کنند و یا کارفرمایان را ملزم کنند تا مواد غذایی لازم را برای جبرانِ افت شدید آب بدن در اختیار کارگران قرار دهند.

میرغفاری بیان کرد: روزانه تعدادی از کارگران دچار گرمازدگی و سرگیجه می‌شوند و به کلینیک و بیمارستان مراجعه می‌کنند. این وضعیتِ هر ساله‌ی کارگرانِ این منطقه است و فکری به حالشان نمی‌شود. در این هوا معمولا کارمندانِ اداره‌ها تعطیل می‌شوند و کارگران پالایشگاه‌ها و پروژه‌ها به همان روال سابق به کار خود ادامه می‌دهند.

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران پارس جنوبی در خصوص وضعیت کارگران پروژه‌ای گفت: بیشترین آسیب را کارگرانِ پروژه‌ای می‌بینند. حجم کارِ این کارگران قابل مقایسه با کارگران بهره‌برداری نیست. کارگرانِ پروژه‌ای ساعات کاری زیاد و پیوسته‌ای دارند. این کارگران مرخصیِ کمتری نسبت به کارگران دیگر دارند. روال کارِ این کارگران ۲۰ – ۱۰ است، اما خیلی اوقات کارفرمایان برای اینکه از زمان‌بندیِ پروژه‌های خود عقب نمانند و روند اجرای پروژه سریع‌تر به نتیجه برسد، مرخصیِ کارگران پروژه‌ای را لغو می‌کنند. این کارگران مجبورند بی‌وقفه و بدونِ مرخصی به کار خود ادامه بدهند و در کنار این فشار، کارفرما خدماتی هم به این کارگران نمی‌دهد.

میرغفاری بیان کرد: از جمله موضوعات مورد اعتراض این کارگران، در کنار مباحث حقوق و دستمزد، خدماتِ رفاهیِ بسیار ضعیف، ساعاتِ کاری طولانی و وضعیتِ بدِ خوابگاه آن‌هاست. این کارگران در اتاق‌های کوچک بدونِ آنکه حریم شخصی و کرامتِ آن‌ها حفظ شود زندگی می‌کنند. شرایطِ این کارگران بد است و در فصل‌های گرمِ سال، اوضاع برایشان سخت‌تر هم می‌شود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->