درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم انجام بازدید دوره ای از وسایل بازی کودکان در بوستان های مشهد شهرداری مشهد پیشگام در خدمات آبرسانی به مواکب در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: هزینه‌های زیادی در حوزه توس و بولوار شاهنامه توسط مدیریت شهری صرف شده است | طرح تفصیلی توس دغدغه ۱۲ساله مردم به شمار می‌رود + فیلم معاون عمران شهرداری مشهد: باید ۷ پل دیگر بر روی بزرگراه پیامبراعظم(ص) ساخته شود شهردار منطقه ۱۲ مشهد: پیگیر طرح تفصیلی شاهنامه هستیم آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهم‌سطح سه‌راه فردوسی مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۹ شهریور ۱۴۰۴) مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد
سرخط خبرها

عدم رعایت عفاف، حجاب و زیست عفیفانه، یکی از مشکلات جامعه است | تشکیل کمیته امر به معروف و نهی از منکر در ۴۷ دستگاه شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۱۷۷۱۳۶
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
عدم رعایت عفاف، حجاب و زیست عفیفانه، یکی از مشکلات جامعه است | تشکیل کمیته امر به معروف و نهی از منکر در ۴۷ دستگاه شهرداری مشهد
عضو شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: درحال حاضر یکی از مشکلات جامعه عدم رعایت عفاف و حجاب و زیست عفیفانه است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام حسن منصوریان، در اختتامیه جشنواره مفلحون شهرداری مشهد که امروز در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: قبل از ایجاد یک گروه باید به دنبال مساله اصلی شکل گیری و راه حل‌های آن باشیم. درحال حاضر یکی از مشکلات جامعه عدم رعایت عفاف و حجاب و زیست عفیفانه است.

وی افزود: وظیفه مفلحون حل این مشکل است و باید تیم‌هایی برای ریسدگی به موضوع عفاف و حجاب ایجاد کنند.

تشکیل کمیته امر به معروف و نهی از منکر در ۴۷ دستگاه شهرداری مشهد

همچنین در ادامه این مراسم علی حسن زاده، دبیر شورای امر به معروف و نهی ازمنکر شهرداری مشهد اظهار کرد: امسال ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری مشهد به عنوان منتخبین انتخاب شدند که از این تعداد از ۲۰ نفر تقدیر خواهد شد. وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر درونی و تکلیفی است که در درون همه پرسنل وجود دارد و امیدوارم این تکلیف در بین همکاران فراگیر شود.

دبیر شورای امربه معروف و نهی ازمنکر شهرداری مشهد بیان کرد: در سالی که گذشت دو هزار و ۸۷۳ نفر آموزش مقدماتی را گذراندند و امیدواریم به همت دبیران و کمیته‌های امر به معروف و نهی از منکر امسال شاهد آموزش پنج هزار نفر از پرسنل باشیم.

حسن زاده خاطرنشان کرد: در حوزه اتوبوسرانی هزار و ۲۵۱  نفر اموزش‌های لازم ارایه و ۲۱ منکر قابل احتمال شناسایی و منشور مواجه اتوبوسرانان با منکر و ناهی منکر و منشور برخورد شهروندان در اتوبوس تدوین و نصب شده است و امیدواریم این اتفاق در مترو، فضای سبز و سایر بخش‌های شهر نیز رقم بخورد.

وی اضافه کرد: درحال حاضر شهرداری به ۴۷ دستگاه تقسیم شده است و در هر دستگاه کمیته امر به معروف و نهی از منکر ایجاد خواهد شد.

دبیر شورای امربه معروف و نهی ازمنکر شهرداری مشهد در خصوص اقدامات انجام شده گفت: برگزاری جشنواره ایده‌های نوین امر به معروف، اکران ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در ورودی کلیه ساختمان‌های دارای ارباب رجوع، احصا مصادیق سه معروف و منکر درون دستگاه ها، رتبه دوم شهرداری در سامانه ثبت اقدامات امر به معروف استان، برگزاری ۳۱ ایستگاه زیست عفیفانه، مشارکت در نمایشگاه مهرانه، اجرای طرح پیشگیری از روزه خواری در پارک‌ها و معابر، مبارزه با کشف حجاب در قطار شهری، پاسخگویی به هزار و ۹۷۱ درخواست شهروندی در سامانه سو، کاهش نقاط کور بوستان‌های شهر با افزایش سطح روشنایی و چراغ امنیتی، توسعه فعالیت در اماکن خلوت بوستان‌ها و ایجاد زیرساخت در بوستان‌ها برای فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی و انتشار محتوا مرتبط در شبکه‌های اجتماعی دستگاه‌ها بخشی از اقدامات انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->