دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی در پی تخلفات و زدوبند‌های مختلف تاکید ایتالیا بر علاقه مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان علیرغم تغییر ساعت کاری ادارات باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج کشور تاکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد
سرخط خبرها

سیدحسن نصرالله: جوانان غیرتمند مسلمان، هتاکان را به اشد مجازات برسانند

  • کد خبر: ۱۷۷۱۸۸
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۴
سیدحسن نصرالله: جوانان غیرتمند مسلمان، هتاکان را به اشد مجازات برسانند
دبیرکل حزب الله لبنان با محکوم کردن هتاکی مجدد به مقدسات اسلامی از دست داشتن موساد رژیم صهیونیستی در این پروژه هدفمند علیه دین اسلام و مقدسات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسن نصرالله در راهپیمایی عاشورایی در شهر نبطیه لبنان گفت: فرد جاسوس موساد با هتک حرمت مقدسات اسلامی آن هم با حمایت پلیس سوئد به مقدسات دو میلیارد مسلمان اهانت می‌کند.

وی افزود موضع کشور‌های اسلامی در یاری قرآن کریم، ضعیف است.

نصرالله گفت بار دیگر این فرد جنایتکار ملعون در سوئد با حمایت پلیس این کشور، قرآن کریم را سوزاند، این رفتار، چالش شرم آور و ذلت بار برای دو میلیارد مسلمان در جهان است.

وی افزود همچنین با نفاق سوئد، دانمارک و غرب روبرو هستیم، روز گذشته شاهد سستی و ضعف بیشتر کشور‌های اسلامی در نشست سازمان همکاری اسلامی بودیم. از سازمان همکاری اسلامی، چیزی جز بیانیه محکومیت ندیدیم.

دبیرکل حزب الله گفت اگر این اهانت به یک پادشاه یا امیر یا همسر پادشاه و رئیس هر دولت عربی صورت می‌گرفت، همه موضع می‌گرفتند و سکوت نمی‌کردند، اما بار‌ها قرآن کریم را آتش زده‌اند، اما هیچ یک از این شاهان و امیران دست به تحرکی نزده‌اند.

وی افزود:‌ای جوانان مسلمان شجاع غیرتمند در جهان، دیگر منتظر ماندن برای اینکه دیگران کاری انجام دهند، هیچ ارزش و معنایی ندارد، شما خودتان باید به مسئولیت خود عمل کرده و قرآن خود را یاری کنید و این متجاوزان را به اشد مجازات برساندید.

دبیرکل حزب الله گفت آنچه امروز در جهان جریان دارد، باور ما را مبنی بر اینکه گزینه ما، صحیح است، بیشتر تقویت می‌کند، از لبنان نه اتحادیه عرب دفاع می‌کند نه کشور‌های عربی و نه جامعه بین المللی منافق دروغگو.

وی افزود آنچه از لبنان و مردم و سرزمین و کرامت و حاکمیتش دفاع می‌کند، فقط مقاومت است، تمام شواهد این حقیقت را مورد تاکید قرار می‌دهد. امروز ما بر ملت‌های خود در مقاومت و دفاع از مقدسات تکیه می‌کنیم.

سید حسن نصرالله در ادامه گفت ما به ملت فلسطین می‌گوییم، منتظر کسی نمانید، فقط بر زور و بازو و توان خود تکیه کنید، بر ملت‌های محور مقاومت در منطقه تکیه کنید. از افرادی که در برابر اهانت به قرآن کریم، اینگونه سکوت می‌کنند، هنگام تعدی به مسجدالاقصی چیزی جز بیانیه‌های محکومیت نخواهید شنید.

وی افزود فقط مقاومین می‌توانند مانع تعدی به مسجدالاقصی شوند، نیرو‌های مقاومت در محور مقاومت برای دفاع از این مکان مقدس آماده هستند و هرگز به صهیونیست‌ها اجازه تعدی به این مکان را نخواهیم داد.

دبیرکل حزب الله در ادامه به درگیری‌ها در اردوگاه عین الحلوه اشاره کرد و آن را اندوهبار خواند و بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها و متوسل شدن همگان به دستگاه قضایی و افراد دوراندیش تاکید کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->