انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هدایت تحصیلی چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان دارد؟
سرخط خبرها

فروش چارتری بلیت هواپیما تا پایان شهریور ممنوع است | پروازهای اربعین با تمام ظرفیت انجام می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۷۲۲۹
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۸
فروش چارتری بلیت هواپیما تا پایان شهریور ممنوع است | پروازهای اربعین با تمام ظرفیت انجام می‌شود
رئیس سازمان هواپیمایی از ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما تا پایان شهریور امسال خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۲۲ فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی‌بخش با اشاره به ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما از روز گذشته، اظهار کرد: این ممنوعیت با هدف آرامش بازار حمل‌ونقل هوایی اجرایی شده و تا پایان شهریورماه امسال ادامه دارد.

وی افزود: نظارت‌ها بر عملکرد حمل‌ونقل هوایی کشور مستمر است؛ با توجه به این‌که می‌خواهیم کنترل بازار را در دست بگیریم بر اساس بررسی‌های صورت گرفته فعلا تا پایان تابستان فروش چارتری بلیت هواپیما متوقف شده و ممنوع است.

وی با بیان "این ممنوعیت به شرکت‌ها ابلاغ شده و آن‌ها همراهی کرده‌اند" در پاسخ به این پرسش که توقف فروش چارتری برای پرواز‌های داخلی یا این‌که پرواز عتبات عالیات هم مشمول آن می‌شود، افزود: برای پرواز‌های عتبات تصمیم را هفته آینده اعلام می‌کنیم؛ موضوعات مربوط به اربعین از جمله شرایط کشور عراق، زمان، قیمت، شروع پروازها، فرودگاه‌ها و... را طی یک نشست ویژه خبری اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که برآورد سازمان هواپیمایی از تعداد تعداد زائران عتبات عالیات در اربعین ۱۴۰۲، گفت: سال ۱۴۰۰ زیر ۴۰ هزار نفر به‌صورت هوایی به عتبات عالیات سفر کردند، در سال گذشته این تعداد به ۲۵۷ هزار نفر افزایش یافت. طبیعتاً این رشد در سال جاری فزاینده خواهد بود، هرچه عراق یعنی فرودگاه نجف و بغداد در پذیرش هواپیما‌های ایران همکاری کند ما در ارائه خدمات محدودیتی نداریم.

محمدی‌بخش در خصوص ظرفیت ناوگان هوایی برای پرواز‌های عتبات عالیات، اضافه کرد: با تمام ظرفیت یعنی ظرفیتی که می‌تواند پرواز‌های بین‌المللی را انجام دهد، پرواز‌های اربعین را انجام خواهیم داد.

وی درباره تعداد هواپیما‌های وارد شده به کشور از ابتدای امسال تاکنون نیز گفت: این پرسش را باید مقداری با توجه به شرایط تحریم با طمانینه پاسخ دهیم. اما ناوگان وارد شده به کشور به تدریج در حال ورود به چرخه عملیاتی است و تاکنون ۲۲ فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->