آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

یکی از اهداف دولت سیزدهم ساخت مسکن توسط مردم است

  • کد خبر: ۱۷۷۲۴۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۶
یکی از اهداف دولت سیزدهم ساخت مسکن توسط مردم است
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از اهداف دولت سیزدهم برای ساماندهی انباشت تقاضا، ساخت مسکن توسط مردم است. برای تحقق این موضوع در دولت عزم جدی هست تا با فراهم کردن بسترسازی مردم بر اساس قوانین و مقررات مسکن مورد نظر خود را احداث کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی عباسی با بیان این‌که از نظر زمانی دچار عقب ماندگی ۹ ساله هستیم، اظهار کرد: این اتفاق نشأت گرفته از انباشت تقاضا مسکن و زمین از سال‌های گذشته است.

وی با بیان این‌که در ازای این انباشت تقاضا متاسفانه عرضه‌ای صورت نگرفته و سعی ما بر این است که در نهضت ملی مسکن به این تقاضا پاسخ داده شود، افزود: یکی از اهداف دولت سیزدهم برای ساماندهی انباشت تقاضا، ساخت مسکن توسط مردم است. برای تحقق این موضوع در دولت عزم جدی هست تا با فراهم کردن بسترسازی احداث مسکن از جمله آماده‌سازی زمین، خدمات زیر بنایی و روبنایی و ارائه تسهیلات ساخت، مردم بر اساس قوانین و مقررات مسکن مورد نظر خود را احداث کند که البته برای دهک‌های ضعیف هم برنامه ریزی‌هایی از طرف دولت صورت گرفته است.

وی ادامه داد: به طور معمول فرآیند ساخت مسکن زمانبر و پر هزینه است. این کار نیازمند بسترسازی بوده، اما با اهداف افزایش تولید و کنترل سوداگری، دولت در تلاش است تا مشکل بخش مسکن به یک ساماندهی مناسبی برسد. به طور مثال در دو ماه گذشته ۲۰۰۰ بنگاه متخلف پلمب شدند که چنین عددی را در قبل و بعد از انقلاب نداریم.

عباسی با اشاره به این‌که قرارداد تمام الکترونیک در کشور نداشتیم، یادآور شد: وزارت راه و شهرسازی پلتفرمی را ایجاد کرد تا مو جر و مستاجر بتوانند به‌صورت تمام الکترونیک به‌صورت ۲۴ ساعته قرارداد امضا کرده و بدون هزینه کد رهگیری دریافت کنند.

وی با بیان این‌که نرم‌افزار سامانه ثبت رایگان قرارداد‌های اجاره طی ۳ ماه اخیر ۱۰ بار ویرایش شده است، گفت: روز‌های اول عده‌ای اعتراض می‌کردند که سامانه اشکالاتی دارد، این ایردات را اصلاح کردیم. دولت گام‌های اساسی را برنامه‌ریزی کرده و این‌ها را جلو می‌برد. دولت می‌توانست خیلی بی تفاوت باشد؛ خیلی از دولت‌ها در گذشته می‌گفتند باید اول اقتصاد درست شود تا مسکن هم درست شود.

وی بیان کرد: ماشینی که سال‌ها متوقف شده برای راه‌اندازی باید روغن‌کاری و تمهیداتی برای آن اندیشیده شود.

وی درباره محسوس نبودن نتایج اتفاق‌های صورت گرفته از سوی دولت برای رفع مشکل مسکن در بین مردم افزود: به زبان ریاضی نباید آمار و ارقام براساس توابع خطی بررسی کنیم بلکه رشد نتایج این اتفاق‌ها به صورت نمایی است که در وضعیت شتاب گرفتن قرار داریم.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه وشهرسازی درباره ارائه تسهیلات مسکن از سوی بانک‌ها توضیح داد: بانک مسکن ۱۲۰۰ فقره تسهیلات در این حوزه به عنوان بانک متولی اعطا کرده است؛ و چند بانک دولتی نیز شروع به اعطای تسهیلات کردند، اما متاسفانه برخی از بانک‌ها در این مورد کوتاهی کردند که طبق گفته رئیس بانک مرکزی در صورت عدم تعهد بانک‌ها در مورد اعطای تسهیلات مسکن با آن‌ها برخورد و مشمول مالیات می‌شوند.

عباسی اضافه کرد: براساس همکاری صورت گرفته با مجلس و تصویب قوانین جهش تولید مسکن، مالیات خانه‌های خالی و ساماندهی بازار اجاره، تلاش بر این است که این مشکلات را با تمام توان به اتمام برسانیم؛ البته شایان ذکر است که عقب‌ماندگی زمانی و عدم تعهد دولت‌های پیشین در برنامه‌های خود درباره مسکن باعت تاخیر برای ساماندهی این موضوع شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->