وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد: فروش رستوران‌ها ۲۰ درصد کاهش یافته است| نرخ‌ها باید رقابتی شود

  • کد خبر: ۱۷۷۵۲۹
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴
  • ۲
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران مشهد: فروش رستوران‌ها ۲۰ درصد کاهش یافته است| نرخ‌ها باید رقابتی شود
رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد با اشاره به اینکه در مشهد تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشته‌ایم، گفت: وقتی ۵ مشتری به رستوران می‌آید، ۳ پرس غذا سفارش می‌دهند، اما باید برای ۵ نفر سرویس دهیم که این‌ها هزینه‌های خاص خودش را دارد، اما ما به عنوان رستوران‌دار هزینه ۳ پرس غذا را دریافت می‌کنیم.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حسن امیریان در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص تغییر نرخ‌نامه صنف رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها و کبابی‌های مشهد عنوان کرد: متاسفانه هنوز نرخ‌های صنف ما اصلاح نشده است. حدود ۲ ماه است انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده نرخ‌های ما را تایید کرده و به اتاق اصناف و از آنجا به سازمان صمت رفته، اما هنوز نرخ‌های جدید ابلاغ نشده است.

وی افزود: چند وقت است که به دلیل گرانی گوشت و برنج مشتریان ما کاهش پیدا کرده است. البته ما در سال جدید افزایش قیمت نداشته‌ایم. در تهران، شیراز و اصفهان قیمت‌ها دست واحد صنفی است، اما در مشهد باید مطابق قانون نرخ بدهیم. اکثر مشتریان ما گوشت و ماهیچه مصرف دارند، چون می‌دانند قیمت گوشت بالا رفته، اما ما نمی‌توانیم قیمت آن را افزایش دهیم.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد با اشاره به اینکه در مشهد تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشته‌ایم، گفت: رستوران‌ها در تهران ۵۰ درصد کاهش فروش داشته‌اند، اما در مشهد اینگونه نبوده است. به عنوان مثال وقتی ۵ مشتری به رستوران می‌آید، ۳ پرس غذا سفارش می‌دهند، اما باید برای ۵ نفر سرویس دهیم که این‌ها هزینه‌های خاص خودش را دارد، اما ما به عنوان رستوران‌دار هزینه ۳ پرس غذا را دریافت می‌کنیم.

امیریان بیان کرد: اگر بخواهیم مشتری و کاسب آرامش داشته باشد باید نرخ‌ها دست فروشندگان باشد تا رقابت ایجاد شود. یعنی اگر فروشنده‌ای گوشت را کیلویی ۴۸۰ هزار تومان می‌خرد، فروشنده به میل خود ۵ تا ۱۰ درصد قیمتش را افزایش دهد. آن وقت یک فروشنده قیمتش را افزایش می‌دهد و یک فروشنده دیگر تغییری در قیمتش ایجاد نمی‌کند. مشتریان نیز هرجا که بخواهند غذا می‌خورند. اینگونه نباشد که نرخی که اعلام می‌کنیم در بالاشهر و پایین شهر یکسان باشد. تا زمانی که در بازار رقابت ایجاد نشود، اقدام سازمان صمت برای ارائه نرخ‌های قانونی هیچ فایده‌ای ندارد.

وی بیان کرد: وقتی به ما نرخ می‌دهند تقریبا ۳ تا ۴ ماه آرامش داریم و فقط ۱۵ درصد سود می‌کنیم. پس از ۴ ماه مجددا اقلام گران می‌شود که تقریبا چند ماه دیگر زمان می‌برد تا به ما نرخ جدید اعلام کنند. در این مدت مجددا رستوران‌ها و آشپزخانه‌های مشهد متضرر می‌شوند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد خاطرنشان کرد: آیا واقعا گوشت گران شده است؟ اگر گوشت و مرغ گران نشده است به ما اعلام کنند تا برای افزایش نرخ دوندگی نکنیم. ۱۲۰۰ واحد صنفی داریم که حداقل روزی ۵۰ واحد صنفی به اتحادیه تماس می‌گیرند و بابت نرخ‌ها اعتراض می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین موسی مقدم
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
0
0
بنده رستوران وهتل عابدینی میدان راه آهن مشهد ۲۰ پرس غذا سفارش دادم وکلی پول اضافه بعنوان مالیات ازمن اضافه گرفت . آیا این درست هست که مالیات شغل ایشون رومن پرداخت کنم؟ آیا من که بازنشسته هستم درست هست که بگم مالیات من رواز هتل رستوران عابدینی کسرکنین؟ آیا کسی نیست به این رسیدگی کنه؟
ممنون
ثابت
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۰
0
0
دیروز یک سیخ جوجه توی شاندیز بدون مخلفات 850 هزارتومان مگر مرغ چنده نهایت 700 گرم مرغ چه جور محاسبه میشه لطفا
توضیح دهید حمایت از مصرف کننده کدوم گوریه که با این نرخها
موافقت می‌کنه انصاف هم خوبه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->